Plezier hebben met het elkaar! In een periode waarin een team met elkaar dagelijks hard aan het werk is wordt wel een vergeten om “fun” te hebben met elkaar. Maar bovenal om weer eens goed te lachen.

Wist u dat lachen overal goed voor is. Het helpt je weerstand opbouwen, je buikspieren worden steviger, het is goed voor je hart. Er is maar één probleem. In de huidige drukke maatschappij doen we het misschien net wat te weinig. Tijdens deze workshop proberen we hier verandering in te brengen. Zo ga je aan de hand van een aantal technieken vanzelf leren lachen, gieren of zelfs brullen. De workshop lachen is daarom ook bijzonder geschikt als teamuitje: lach alle spanningen van je af en groei als groep dichter naar elkaar.  En als je elkaar dan de volgende dag tegenkomt op de werkvloer ga je vrolijk verder.

Lachen tijdens een workshop kan natuurlijk op meerdere manieren. Lol hebben met elkaar staat centraal. Ook een workshop jongleren, zeepkisten maken of een lipdub maken kan een behoorlijk teamgevoel met een lach verzorgen.