Afgelopen week hebben we met man en macht druk gewerkt aan de website. De eerste reacties komen binnen en de mensen zijn allemaal erg enthousiast. Ook de personalities die wij exclusief vertegenwoordigen krijgen allemaal de bekende ” lach op het gezicht”.

Donderdag ochtend kreeg ik de eer om aanwezig te zijn bij ” Het ondernemersontbijt”. Om half 7 s’ morgens verzamelden 75 ondernemers zich op een unieke locatie. Na een korte voorstelronde mochten  de” nieuwelingen” zich presenteren voor de groep. Een pitch over je nieuwe onderneming voor 74 ondernemers. Vertellen over de visie en de doelstelling van TARGET Bookings bezorgde mij op het moment dat ik op mocht staan en 74 gezichten volledig de focus op mij hadden toch even knikkende knieen. Toen ik na afloop van mijn enthousiaste pitch een daverend applaus kreeg ging ik vrolijk meeklappen. Heerlijk om mijn boodschap over te brengen! Het gaf mij  het gevoel dat mensen blij worden.  Vervolgens 75 ondernemers die met elkaar in gesprek gingen om te kijken of zij samen kunnen ” zaaien” en business kunnen genereren.  Het gunnen van business aan elkaar! Daarmee sluit ik graag deze week af!