Alexander Klöpping

,

Alexander Klöpping is een Nederlandse internetondernemer, internetexpert, blogger, columnist, internetjounalist en spreker op het gebied van internetkennis en gadgets. Alexander is vaak te gast bij De Wereld Draait Door. Alexander Klopping is te boeken bij TARGET Bookings

Ali B

, ,

Ali Bouali, beter bekend als Ali B. Als Ali B spreekt, verbindt hij zijn persoonlijke ontwikkeling met entertainment. In een inspirerende en verrassende feelgoodshow over dromen, succes en presteren deelt Ali B zijn passie met het publiek.

Angela Groothuizen

,

Angela Groothuizen is bij het Nederlandse publiek bekend geworden door dat zij een zangeres was uit de Dolly Dots. Angela is een Nederlandse zangeres, presentatrice en actrice. Angela Groothuizen is te boeken bij TARGET Bookings.

Annemarie van Gaal

, , ,

Annemarie van Gaal is een van de meest gevraagde sprekers. Tijdens haar lezing neemt zij het publiek volledig mee in haar enthousiasme en bevlogenheid. Annemarie is ook beschikbaar als dagvoorzitter. Zij is te boeken bij TARGET Bookings.

Annic van Wonderen

,

Annic van Wonderen is een Nederlandse zakenvrouw in hart in nieren, mode-expert en alleskenner op het gebied van social media. In 2009 richtte Annic, I Love Fashion News.com op. Hiermee heeft zij in 2013 dé grootste modenieuws site van Nederland. Annic van Wonderen is te boeken bij TARGET Bookings.

Anouk Hoogendijk

,

Anouk Hoogendijk is een Nederlandse voetbalster die vanaf het seizoen 2012-2013 speelt voor de dames van Ajax. Anouk is daarnaast ook een international. Anouk speelt sinds 2007 in de vrouwen Eredivisie, in 2012 kwam ze terug in de Eredivisie na een jaar in Engeland gevoetbald te hebben. Anouk Hoogendijk heeft sinds 13 januari 2014 een contract bij de Engelse topclub, Arsenal!

Anouk Smulders

,

Anouk Smulders is tijdens haar studie ontdekt als model. Al gauw werd Anouk het gezicht binnen commercials voor bekende merken waaronder L'oreal en Oil of Olaz. Vervolgens is Anouk Smulders presentatrice geworden van een aantal televisie programma's.Tegenwoordig is zij te zien als lifestyle deskundige bij RTL Boulevard. Anouk is exclusief te boeken als presentatrice of gastspreker bij TARGET Bookings.

Antoin Peeters

,

Antoin Peeters ie een Nederlands journalist en nieuwslezer voor RTL. Antoin presenteert sinds 2012 de verslaggeving van het Koninklijk Huis. Antoin Peeters is te boeken bij TARGET Bookings.

Astrid Joosten

,

Astrid Joosten is een Nederlandse presentatrice, schrijfster en actrice. Astid werkte voor de VARA en voor de TROS. Voor de VARA presenteerde ze Twee voor Twaalf, Zestien miljoen rechters en ook Het hof van Joosten. Astrid Joosten is te boeken bij TARGET Bookings.

Barbara Barend

,

Barbara Barend, de dochter van Frits Barend. Barbara ging in 1992 naar de University of Texas San Antonio, ze kreeg daar voor het zogenoemde tennisbeurs. Barbara deed in de VS ook haar eerste journalistieke ervaring op. Zo mocht zij onder andere Michael Jordan intervieuwen voor het jongensblad Webber. Barbara is nu trots moeder van twee kinderen samen met haar vriendin.

Ben Tiggelaar

,

Ben Tiggelaar is een Nederlandse bedrijfskundige, schrijver van managementboeken en trainer. Hij wordt getypeerd als managementgoeroe. Ben Tiggelaar is te boeken bij TARGET Bookings.

Björn Kuipers

,

Björn Kuipers is een Nederlandse scheidsrechter met een erg grote naam in de voetbalwereld. Björn heeft al erg grote wedstrijden achter de rug, namelijk de Champions League halve finale 2013 tussen Barcelona en Bayen München. Het jaar 2013 was zijn jaar, hij mocht namelijk oon de Europa League finale fluiten tussen Chelsea en Benfica. Ook is hij de enige Nederlandse scheidsrechter in Brazilië op het WK van 2014.

Bram Moszkowicz

, ,

Bram Moszkowicz is een Nederlands jurist maar werd bekend als strafadvocaat. Bram had onder meer Willem Holleeder, Willem Endstra en Geert Wilders als cliënten. Bram Moszkowicz is te boeken bij TARGET Bookings.

Bryan Roy

,

Bryan Roy, geboren op 12 februari 1970 is een Nederlands voormalig voetballer en ex-international. Bryan Roy scoorde bij zijn debuut tegen FC Twente. Bryan Roy heeft voor clubs gespeeld als Ajax, het Italiaanse US Foggia, het Duitse Herta BSC en voor NAC Breda. In het Nederlands elftal kwam Roy tot 32 keer aan spelen toe, hierin heeft hij 9 keer gescoord.

Carl Meijer

,

Carl Meijer is een Nederlands ondernemer. Carl startte zijn eigen bedrijf op zijn zestiende leeftijd en tegenwoordig staat hij op nummer 7 in de top 25 beste ondernemers onder 25 jaar. Carl Meijer is te boeken bij TARGET Bookings.

Caroline de Bruijn

,

Caroline de Bruijn is een Nederlandse actrice die bekend is door haar rol als Janine Elschot in Goede Tijden, Slechte Tijden. Haar echtgenoot is Erik de Vogel, hij speelt Ludo Sanders in GTST. Caroline de Bruijn is te boeken bij TARGET Bookings.

Cees Korvinus

,

Cees Korvinus is een Nederlandse advocaat met een specialisatie in strafrechtzaken. Cees is ook voorzitter geweest van de omroep vereniging VARA. Cees Korvinus is te boeken bij TARGET Bookings.

Danny Blind

,

Danny Blind is een Nederlands voormalig profvoetballer van Sparta, Ajax en het Nederlands elftal. Bij Ajax bouwde Danny een erelijst op die uniek is in het internationale voetbal. Vijf landtitelts, vier nationale bekers, de Champions League, de Europa Cup II, de UEFA-beker en natuurlijk de Wereldbeker.

Daphne Deckers

,

Daphne Deckers schrijft naast haar boeken wekelijks een razend populaire column in de bijlage VROUW van Dagblad De Telegraaf. Daarnaast is ze met regelmaat te zien bij RTL als lifestyle deskundige in ‘RTL Boulevard’ en op RTL5 als presentatrice van ‘Hollands Next Topmodel’. Daphne is het gezicht van het Amerikaanse Farouk en brengt dit jaar een eigen lingerielijn uit bij Ten Cate.

Dennis van der Geest

,

Dennis van der Geest is naast een succesvol judoka ook ondernemer. Deze combinatie maakt zijn lezingen geschikt voor het bedrijfsleven. Dennis van der Geest is exclusief te boeken bij TARGET Bookings.

Drs. Adjiedj Bakas

, ,

Trendwatcher Adjiedj Bakas is een internationaal veelgevraagd spreker op congressen, strategiesessies en andere oploopjes. Hij geeft zo’n tweehonderd lezingen per jaar. Ook is hij veel te zien in de media. Bakas (1963) is provocerend en altijd positief, ook in deze tijden van economische teruggang. Zijn motto is dan ook: “Tegenwind zorgt ervoor dat een vlieger omhoog komt”.

Ellen Hoog

,

Ellen Hoog is een hockeyster in het eerste team van Amsterdam. In 2004 maakte Ellen haar debuut als aanvalster bij het Nederlands elftal. Ellen Hoog staat nu op 127 interlands en daarin heeft ze 32 keer gescoord. Ellen heeft in het seizoen 2007/2008 haar studie opzij gezet, om zich volledig te kunnen richten op de Spelen. Het harde trainen en haar fantastische wilskracht werd beloond met een gouden medaille op de Olympische Spelen!

Erben Wennemars

,

Erben Wennemars is een echte sprinter. Hij doet dan ook alles het liefst zo snel mogelijk. Erben zijn enthousiasme en gedrevenheid waren op het ijs en buiten het ijs duidelijk waarneembaar. Erben heeft jarenlang gedomineerd op de korte afstanden. Vanaf 1998 behoorde Erben tot de absolute top. Hij werd wereldkampioen op de 1.000 en de 1.500 meter. Erben is vanwege zijn fantastische prestaties geëerd met de titel 'Sportman van het Jaar' van 2004.

Erwin Olaf

, ,

Erwin Olaf is een zeer bekend Nederlands fotograaf. Erwin heeft geheel zijn eigen humoristische en sensuele stijl, waarmee hij zowel vrij werk maakte als vele opdrachten in de journalistieke en culturele sector. Erwin Olaf is te boeken bij TARGET Bookings.

Fatima Moreira de Melo

,

Fatima Moreira de Melo is vernoemd naar het bedevaartsoord in Portugal en is geboren in Rotterdam. Fatima is erg getalenteerd en dat blijft niet onopgemerkt. Zo maakt ze op haar vijftiende al haar debuut in het Dames 1 van HGC. Daar mee wordt zij twee keer landskampioen. Eenmaal bij het Nederlands elftal groeit ze uit tot vice-captain en tot bekende Nederlander. Fatima werd bekend door haar spotjes voor de Rabobank. Naast haar hockeyleven is zij ook een getalenteerd poker speelster. Zo wordt haar naam steeds groter in de 'poker-scene'.

Foppe De Haan

,

Één van SC Heerenveen's grootste clubiconen is Foppe De Haan. Foppe De Haan was jarenlang actief als hoofdcoach van SC Heerenveen. Samen met Riemer van der Velde waren zij van 1985 tot en met 2004 regelde zij het beleid van de Friese club. Foppe De Haan werd daarna gekozen als hoofdcoach van Jong Oranje. In zijn eerste Wereld Kampioenschap werd hij al in de kwartfinales uitgeschakeld. In seizoen 2006 en 2007 was het succes, hij werd tweemaal europees kampioen.

Fred van Leer

,

Fred van een Leer is een Nederlandse stylist. Hij verzorgt voor veel tv-programma's, bands, magazines en shows de styling. Bekende uitspraken zijn, 'hoe meer kleur hoe beter', en 'elke vrouw hoort een goede hak te hebben'. Fred van Leer is te boeken bij TARGET Bookings

Frits Huffnagel

, , ,

Frits Huffnagel is een Nederlands politicus voor de VVD. Frits Huffnagel was wethouder van Amsterdam en Den Haag. Frits Huffnagel is te boeken bij TARGET Bookings.

Gerard Spong

,

Gerard Spong is een Nederlandse advocaat van Surinaamse afkomst. Gerard is gespecialiseerd in het strafrecht. Gerard Spong is te boeken bij TARGET Bookings.

Gert Jakobs

,

Gert Jakobs is een voormalig Nederlandse wielrenner. Gert Jakobs nam vijf keer deel aan de Tour de France en reed hem vier keer uit. Gert Jakobs is te boeken bij TARGET Bookings.

Goedele Liekens

,

Goedele Liekens is een voormalig Miss België, televisiepresentatrice en seksuologe. Liekens is ook auteur, zo schreef zij '69 vragen over seks, waar je nooit het juiste antwoord op kreeg, Het Vaginaboek en Het Penisboek. Goede Liekens is te boeken bij TARGET Bookings.

Hans Kraay Jr.

,

Hans Kraay Jr. Is een Nederlands oud-profvoetballer, voetbalcoach en televisiepresentator. Hans werd actief als trainer van amateurclubs, na zijn voetballoopbaan. Zo behaalde Hans Kraay Jr. In 2014 de kwart finales van de KNVB Beker met zijn ploeg, JVC CUIJCK. Kraay is ook een tv-persoonlijkheid, zo presenteert hij de 'Lachen om homevideo's'. Verder is hij sinds 2008 een geregelde gast in het praatprogramma Voetbal International van RTL.

Hans van Breukelen

,

Hans van Breukelen is een Nederlands oud-doelman van FC Utrecht, PSV en het Nederlandse elftal. Hans van Breukelen werd bekend als een echte strafschop specialist. Hans van Breukelen is te boeken bij TARGET Bookings.

Harry Vermeegen

,

Harry Vermeegen, opgegroeid in de hoofdstad Amsterdam. Harry was in zijn jeugs vaak op straat aan het voetballen met Louis van Gaal. De Regenjas is een programma gepresenteerd door Harry Vermeegen, de regenjas was een verwijzing naar voetbaltrainers. Harry Vermeegen presenteerde ook Leven Als Een Prof waarin hij voetballers, trainers en andere mensen uit de voetbalwereld volgt.

Heleen van Royen

,

Heleen van Royen is een Nederlandse romanschrijver en columnist. Van de boeken van Heleen werden ruim anderhalf miljoen exemplaren verkocht en haar werk is in meer dan dertien landen verschenen. Heleen van Royen is te boeken bij TARGET Bookings.

Helga van Leur

, ,

Helga van Leur is een Nederlandse meteorologe en een televisiepresentatrice op het gebied van weer. In 1998 werd Helga van Leur uitgeroepen tot beste weervrouw ter wereld. Helga van Leur is te boeken bij TARGET Bookings.

Herman den Blijker

,

Herman den Blijker is een Nederlandse chef-kok. De grote sigarenrokende chef-kok staat bekend om zijn Rotterdamse directe mentaliteit. Ook presenteert hij bijvoorbeeld Herrie in de Keuken. Herman den Blijker is te boeken bij TARGET Bookings.

Huub Stapel

,

Huub Stapel is een Nederlands acteur. Huub is vooral bekend geworden door zijn rol als Johnny in Flodder, zijn rol in De Lift en zijn rol in Amsterdamned. Huub Stapel is te boeken bij TARGET Bookings.

Inge Ipenburg

,

Inge Ipenburg is een Nederlanse actrice en voornamelijk bekend door haar rol als Martine Hafkamp in Goede Tijden, Slechte Tijden. Ze is eveneens bekend door haar rol als Sophie Noordermeer in Westenwind. Inge Ipenburg is te boeken bij TARGET Bookings.

Isa Hoes

,

Isa Hoes is een Nederlands toneel-, film-, televisie-, en stemactrice en scenarioschrijfster. Isa Hoes verwierf nationale bekendheid door haal rol van Myriam in de soap Goede tijden, Slechte Tijden. Isa Hoes is te boeken bij TARGET Bookings.

Jan Heemskerk

,

Jan Heemskerk is een Nederlands eindredacteur van het mannenblad Playboy. Verder is Jan ook eindredacteur voor het blad 'James'. Jan Heemskerk is te boeken bij TARGET Bookings.

Jan Kees de Jager

, ,

Jan Kees de Jager is een Nederlands politicus en econoom. Jan Kees was van 2010 tot 2012 minister van Financiën in het kabinet-Rutte I. Jan Kees de Jager is te boeken bij TARGET Bookings.

Jan Mulder

,

Jan Mulder is een Nederlands ex-voetballer voor RSC Anderlecht en AFC Ajax, voetbalanalist, tv-persoonlijkheid, schrijver, columnist en acteur. Jan was goed voor 39 Europese wedstrijden en 5 maal voor het Nederlands elftal uitgekomen. Jan Mulder is te boeken bij TARGET Bookings

Jan Taminiau

,

Jan Taminiau is een Nederlands modeontwerper. Taminiau is uitgegroeid tot één van de bekendste modeontwerpers in de Benelux. In 2013 creëerde Jan een iconische jurk, de jurk voor Koningin Máxima op Prinsjesdag. Jan Taminiau is te boeken bij TARGET Bookings.

Jan Van Halst

,

Jan Van Halst is zijn sportieve loopbaan als voetballer begonnen. Hij heeft voor grote clubs mogen voetballen. Zo heeft hij in het shirt van FC Twente en een aantal jaren in het shirt van Ajax mogen spelen. Wie herrinert zich niet de verwijzing bij Ajax naar het tweede elftal, En bij terugkomst in het eerste elftal, de dubbel winnen (landskampioen en bekerwinst)? Jan van Halst staat nu bekend om het uitleggen van situaties in het voetbalveld, met behulp van video beelden. Jan van Halst is vaste analist van het programma FOX Sports Eredivisie.

Jan-Hein Kuijpers

,

Jan-Hein Kuijpers is een Nederlandse advocaat gespecialiseerd in criminologie. Jan nam Willem Holleeder over van Bram Moszkowicz in 2007. Jan-Hein Kuijpers is te boeken bij TARGET Bookings.

Johan Derksen

,

Johan Derksen, voetbal- en vooral tv-persoonlijkheid, rookt wel eens een sigaar. Draait soms een plaatje, runt een blad en dat allemaal voor zijn fans. Derksen staat bekend om zijn critici in de Nederlandse sportjournalistiek. In 2005 werd Johan Derksen door het blas Esquire verkozen tot slechtst geklede man.

John Ewbank

,

John Ewbank is een Nederlands songwriter en muziekproducent. Hij is de man achter Brosato-hits als De Waarheid, Wereld zonder Jou, de Bestemming, Binnen en Rood. John Ewbank is een te boeken bij TARGET Bookings.

John van den Heuvel

, ,

John van den Heuvel is zijn carrière begonnen bij de Amsterdamse Politie. Hij schreef een boek over de handel en wandel van vastgoedmagnaat Endstra. John heeft ook zijn eigen misdaadprogramma's. Ontvoerd en Loverboys. John van den Heuvel is te boeken bij TARGET Bookings.

John Van Zweden

,

John Van Zweden, oftewel de 'Behangkoning van de Premier League'. John Van Zweden heeft in 2002 samen met lokale supporters van de Walesche club Swansea City, de club gered. Dat doormiddel van het uitkopen van de toen nog huidige eigenaar. Naast het mede-eigenaarschap van Swansea City heeft John van Zweden op zijn 20ste de verf- en behangwinkel van zijn vader overgenomen en tot de grootste behang- en woninginrichtingswinkel van Nederland.

Jules Deelder

,

Jules Deelder is een Nederlandse schrijver, dichter, performer en voordrachtskunstenaar. Jules Deelder draagt de bijnaam, De Nachtburgemeester van Rotterdam. Jules Deelder is te boeken bij TARGET Bookings.

Kluun

, ,

Kluun is een pseudoniem van Raymond van de Klundert. Kluun is de naam waaronder hij produceert. Kluun is de schrijver van het immens populaire boek, Komt een vrouw bij de dokter. Dit boek is in 23 andere talen vertaald en heeft meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht. Kluun is te boeken als spreker bij TARGET Bookings.

Koen Verweij

,

Koen Verweij is een Nederlands langebaanschaatser, marathonschaatser en inline-skater. Op de Olympische Spelen van Soschi behaalt Koen een zilveren medaille op de 1.500 meter en goud met de ploegen achtervolging. Koen Verwij is te boeken bij TARGET Bookings.

Lauren Verster

,

Lauren Verster is een Nederlandse programmamaakster en televisiepresentatrice. Zij presenteerde bijvoorbeeld De Kids Choice Awards en voor the Box 411 en Alex on the Box. Lauren Verster was ook te zien als presentatrice bij De Jakhalzen. Laura Verster is te boeken bij TARGET Bookings.

Leco van Zadelhoff

,

Leco van Zadelhoff is Nederlands meest bekende en succesvolle visagist en haarstylist. Met zijn beautyconcept TEAM LECO is Leco te boeken voor evenementen bij TARGET Bookings. In dit beautyconcept combineert Leco zijn filosofie op het gebied van beauty met de laatste trends op het gebied van styling, haar & make-up.

Maarten van Rossem

, ,

Maarten van Rossem is een Nederlands historicus gespecialiseerd in de geschiedenis en politiek van de Verenigde Staten. Maarten is regelmatig te gast bij De Wereld Draait Door. Maarten van Rossem is te boeken bij TARGET Bookings.

Marc Lammers

,

Marc Lammers, huidig coach van het belgische nationale team hockey, heeft zelf ook geen onverdienstelijke carriere achter de rug. Landstitel in Nederland, en een Europese Titel. Als coach heeft Marc Lammers ook een goede naam. Zo heeft hij bijvoorbeeld de 'strafcornerbril' de hockeywereld in gebracht. Binnen de hockeysport heeft Marc met zijn baanbrekende ideeën voor grote veranderingen geleid. Niet veranderen is stilstaan.

Marc van der Linden

,

Marc van der Linden is een Nederlands Koninklijk Huis-deskundige en tevens ook schrijver van het boek van 'toen-nog' Prinses Máxima. Marc is vaste royaltydeskundige in het team van RTL Boulevard. Marc van der Linden is te boeken bij TARGET Bookings.

Mari van de Ven

,

Mari van de Ven begon zijn loopbaan op de kappersopleiding, daar merkte Mari dat hij een passie kreeg voor visagie. Mari heeft zijn eigen Eye Care Lijn van Herôme. Mari van de Ven is de vaste visagist en kapper van onder andere Wendy van Dijk, Sylvie Meis, Yolanthe Sneijder-Cabau enzovoort.

Mark Teurlings

,

Mark Teurlings is een Nederlands advocaat gespecialiseerd in strafzaken en echtscheidingszaken. In 2012 werd hij verkozen tot nummer 2 van de Top 10 Strafrechtadvocaten van Nederland. Mark Teurlings is te boeken bij TARGET Bookings.

Marlies Dekkers

,

Marlies Dekkers is een Nederlands modeontwerpster. Marlies Dekkers verwierf internationale bekendheid toen zij doorbrak met haar lingeriemerk, Undressed. Marlies Dekkers is te boeken bij TARGET Bookings.

Mart Visser

,

Mart Visser is een Nederlands modeontwerper. Mart volgde de opleiding Saga International Design Centre in Kopenhagen en liep onder andere stage bij Frans Molenaar en Anne Klein. Mart Visser is te boeken bij TARGET Bookings.

Marvy Rieder

,

Marvie Rieder is een Nederlands topmodel. Op haar negentiende werd zij gevraagd door een fotograaf. Na anderhalf jaar had ze er genoeg van en ging ze weer studeren. Eenmaal terug in de modewereld verhuisde ze naar New York en daar begon het pas echt. Marvie Rieder is te boeken bij TARGET Bookings.

Maurice de Hond

,

Maurice de Hond is een Nederlands opiniepeiler en ondernemer. De Hond zat in zijn voorspelling voor de Tweede Kamer verkiezingen van 2006 zeventien zetels naast de werkelijke uitslag. Maurice de Hond is te boeken bij TARGET Bookings.

Michiel Muller

, ,

Michiel Muller is een Nederlandse ondernemer. Michiel Muller is medeoprichter van Tango en ook van het nieuwe Wegenwachtservice bedrijf, Route Mobiel. Michiel Muller is te boeken bij TARGET Bookings.

Monique van de Ven

,

Monique van de Ven is een Nederlandse actrice. Van de Ven ontving twee keer een Gouden Kalf, in 1985 voor haar oeuvre en tien jaar later voor haar optreden in film Romeo. Monique van de Ven is te boeken bij TARGET Bookings

Nico Dijkshoorn

,

Nico Dijkshoorn is een Nederlands schrijver, columnist, dichter en muzikant. Nico Dijkshoorn brak door toen hij voor de Volkskrant werd uitgenodigd om een sportcolumn te schrijven. Vanaf 2008 zit Nico iedere woensdag bij De Wereld Draait Door. Nico Dijkshoorn is te boeken bij TARGET Bookings.

Olcay Gulsen

,

Olcay Gulsen is een Nederlands modeontwerpster en eigenaar van het merk Supertrash. In 2009 nam Olcay het over van haar co-partner en sinds dien is het in meer dan 24 landen verkrijgbaar. Boek Olcay Gulsen bij TARGET Bookings.

Peter Plasman

,

Peter Plasman is Nederlands strafrecht-advocaat en werd door Peter R. De Vries verkozen in de Top 10- strafpleiters. Peter Plasman vertegenwoordigde Mohammed B. die de Nederlandse Theo van Gogh had vermoord. Peter Plasman is te boeken bij TARGET Bookings.

Peter R. De Vries

, ,

Peter R. de Vries is misdaadverslaggever en had vroeger zijn eigen televisieprogramma. Peter ontving een Emmy Award voor zijn uitzending over de verdwijning van Natalee Holloway, waarin hij Joran van der Sloot enkele opzienbarende uitspraken deed over de verdwijning van Holloway. Tegenwoordig heeft Peter zijn eigen Sportmanagement BV.

Presentatrice Fiona Hering

, ,

Fiona Hering is een Nederlandse verslaggeefster, auteur en presentatrice van televisieprogramma's. Zij presenteerde verschillende programma's voor RTL. Fiona Hering is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Margot Ribberink

, ,

Margot Ribberink is een Nederlands weervrouw. Margot is verder ook op Radio 538 en Skyradio te horen. Verder geeft ze lezingen over klimaatveranderingen op de planten en dieren. Margot Ribberink is te boeken bij TARGET Bookings.

Prof. Dr. Paul Schnabel

, , ,

Paul Schnabel, voormalig directeur Sociaal en Cultureel Planbureau, socioloog, is een van de acht universiteitshoogleraren van de Universiteit Utrecht. Hij is columnist van NRC-Handelsblad en Het Financieele Dagblad en bekleedt vele bestuurs-en juryfuncties in het maatschappelijke, economische en culturele leven. Paul Schnabel is te boeken als spreker bij TARGET Bookings.

René Savelberg

, ,

René is een enthousiaste spreker en dagvoorzitter die zijn publiek van begin tot eind weet te boeien. In zijn presentaties neemt hij zijn publiek mee op een ontdekkingsreis naar groeikracht - met praktische wetenswaardigheden, nieuwe inzichten, anekdotes en uiteraard veel persoonlijke interactie.

René van der Gijp

,

René van der Gijp is een entertainer pur sang. In zijn voetbalcarrière was hij dat en in zijn tweede leven als spreker en analist is hij dat nog steeds. René wilt de mensen vermaken. Dat doet hij door middel van het geven van presentaties met anekdotes uit zijn prachtige carrière.

Richard Krajicek

,

Richard Krajicek is een oud tennisser van wereldniveau. Zijn grootste succes was dat hij in 1996 het Wimbeldon toernooi won! Richard is directeur van het ABN-AMRO toernooi in Ahoy. Richard Krajicek is te boeken bij TARGET Bookings.

Robert Kranenborg

,

Robert Kranenborg deelt graag zijn kennis en ervaring op culinair gebied. Hierdoor is het programma Topchef op RTL5 hem op het lijf geschreven maar gaat hij ook bij presentaties en workshops graag nog net iets verder. Robert Kranenborg is ook regelmatig te zien in De Wereld Draait Door.

Ronald Giphart

,

Ronald Giphart is een Nederlandse schrijver. Ronald Giphart is verwierf landelijke bekendheid met zijn boeken, Ik ook van jou en Phileine zegt Sorry. Ronald Giphart is te boeken bij TARGET Bookings.

Rudolph van Veen

,

Rudolph van Veen is een Nederlandse kok. Rudolph is vooral bekend door zijn optreden in het RTL-programma Life & Cooking en zijn programma's op 24Kitchen. Rudolph van Veen is te boeken bij TARGET Bookings.

Ruud Feltkamp

,

Ruud Feltkamp is een Nederlands acteur. Ruud is voornamelijk bekend door zijn rol als Noud Albers in Goede Tijden, Slechte Tijden. Verder speelde Ruud toen hij klein was een hoofdrol in de film, Kruimeltje. Ruud Feltkamp is te boeken bij TARGET Bookings.

Sergio Herman

,

Sergio Herman is een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de nieuwe lichting chef-koks in Europa. Zijn restaurant Oud Sluis heeft in 2010 3 Michelin Sterren behaald. Sergio Herman is te boeken bij TARGET Bookings.

Tom Coronel

, ,

Tom Coronel is een Nederlands autocoureur, uitkomend voor normale straatauto's het WTCC. Dit is een officieel wereldkampioenschap georganiseerd door de organisatie van Formule 1. Tom Coronel is te boeken bij TARGET Bookings.

Tom van ‘t Hek

,

Tom van 't Hek is voormalig Nederlands tophockeyer en oud-coach van de Nederlandse vrouwenselectie. Tom won een bronzen medaille bij de Olympische Spelen van Atlanta in 1996. Tom van 't Hek is te boeken bij TARGET Bookings.

Tygo Gernarndt

,

Tygo Gernandt is een Nederlands acteur en stemacteur. Na rolletjes in GTST, en 12 steden, 13 ongelukken, verwierf hij in Voor hete vuren landelijke bekendheid. Tygo Gernandt is te boeken bij TARGET Bookings.

Vincent Everts

, ,

Vincent Everts is een Nederlandse trendwatcher en video blogger op het gebied van internet en techniek. Hij heeft aan projecten gewerkt zoals kilometerheffingsproject voor het ministerie van Verkeer en Waterstaat. Vincent Everts is te boeken bij TARGET Bookings.

Vivian Reijs

,

Vivian Reijs is een echte ondernemer, slim en ambitieus. Zij heeft een diploma als voedingscoach en is zo haar eigen vitaliteitsplatform begonnen sinds 2013. Bij de Radio10 luisteraars is Vivian bekend vanwege haar tips over een gezondere levensstijl. Vivian Reijs is te boeken bij TARGET Bookings.

Wilfred Genee

,

Wilfred Genee wist al op jonge leeftijd wat hij wilde worden. Ondanks dat Wilfred wist wat hij wilde, koos hij voor een hele andere opleiding. Wilfred Genee deed er buiten zijn studie, alles aan om zich te richten op zijn droombaan. Uiteindelijk werd Wilfred presentator bij RTL7. Wilfred Genee is onder andere te zien in het populaire praatprogramma Voetbal International, waarin zij hun visie geven op het hedendaagse voetbal.

Willem Middelkoop

,

Willem Middelkoop is een Nederlands publicist, fotograaf, ondernemer en voormalig beurscommentator op RTL Z. Hij bracht ook meerdere boeken uit over onder andere Overleef de Kredietcrisis. Willem Middelkoop is te boeken bij TARGET Bookings.

Willem Vermeend

, ,

Willem Vermeend is een Nederlands Tweede Kamerlid, staatssecretaris en minister. Sinds 2006 is Willem Vermeend hoogleraar Europees fiscaal recht en fiscale economie aan de universiteit Maastricht. Willem Vermeend is te boeken bij TARGET Bookings.

Youri Mulder

,

Youri Mulder is een Nederlands voormalig betaald voetballer en een voetbalanalist. Youri is de zoon van oud betaald voetballer, schrijver en columnist, Jan Mulder. Youri Mulder is te boeken bij TARGET Bookings.