Dagvoorzitter Ali B

,

Ali Bouali, beter bekend als Ali B. Als Ali B spreekt, verbindt hij zijn persoonlijke ontwikkeling met entertainment. In een inspirerende en verrassende feelgoodshow over dromen, succes en presteren deelt Ali B zijn passie met het publiek.

Dagvoorzitter Andrea van Pol

,

Dagvoorzitter Andrea van Pol

,

Andrea van Pol is een Nederlands radio- en televisiepresentatrice. Zij presenteerde bijvoorbeeld het radioprogramma Vroege Vogels voor de VARA en Pols Hoogte voor RTV Noord-Holland. Andrea van Pol is te boeken bij TARGET Bookings.

Dagvoorzitter Beau van Erven Dorens

,

Dagvoorzitter Beau van Erven Dorens

,

Beau van Erven Dorens is een Nederlandse televisiepresentator, auteur en schrijver. Beau is al vanaf 1998 op de Nederlandse televisie te zien. Beau van Erven Dorens is te boeken bij TARGET Bookings.

Dagvoorzitter Charles Groenhuijsen

,

Dagvoorzitter Charles Groenhuijsen

,

Charles Groenhuijsen is een Nederlandse journalist, publicist en presentator. Hij werkte onder meer 23 jaar lang voor de NOS, zowel in Nederlands als in de Verenigde Staten. Charles Groenhuijsen is te boeken bij TARGET Bookings.

Dagvoorzitter Claudia de Breij

,

Dagvoorzitter Claudia de Breij

,

Claudia de Breij is een Nederlandse auteur, cabaretier, zangeres, radio dj en presentatrice. Claudia heeft programma's als De Wereld Draait Door en 24 Uur met... gepresenteerd. Claudia de Breij is te boeken bij TARGET Bookings.

Dagvoorzitter Daphne Deckers

,

Dagvoorzitter Daphne Deckers

,

Daphne Deckers schrijft naast haar boeken wekelijks een razend populaire column in de bijlage VROUW van Dagblad De Telegraaf. Daarnaast is ze met regelmaat te zien bij RTL als lifestyle deskundige in ‘RTL Boulevard’ en op RTL5 als presentatrice van ‘Hollands Next Topmodel’. Daphne is het gezicht van het Amerikaanse Farouk en brengt dit jaar een eigen lingerielijn uit bij Ten Cate.

Dagvoorzitter Diana Matroos

,

Dagvoorzitter Diana Matroos

,

Diana Matroos is een Nederlands journalist voor RTL nieuws en BNR nieuwsradio. Diana presenteerde bijvoorbeeld de dood van Osama Bin Laden, de terroristische aanslag in Londen en het overlijden van de Nederlandse prins Friso. Diana Matroos is te boeken bij TARGET Bookings.

Dagvoorzitter Elsemieke Havenga

,

Dagvoorzitter Elsemieke Havenga

,

Elsemieke ontplooit diverse initiatieven op het gebied van duurzaam en omgevingsvriendelijk ondernemen en is beschikbaar als “greenspeaker”, presentatrice, dagvoorzitter of als leidster van een forumdiscussie. Tevens verzorgt zij media- en communicatietrainingen op maat voor de klant maar ook inhoudelijke lezingen op gebied van communicatie en motivatie. Elsemieke staat bekend als betrokken, kritisch en scherp.

Dagvoorzitter Fons de Poel

,

Dagvoorzitter Fons de Poel

,

Fons de Poel is een Nederlands journalist en presentator. Hij reisde ruim acht jaar lang over de wereld om reportages te maken voor Brandpunt. Fons heeft ook zijn eigen tv-programma gehad, Het Gevoel van De Poel. Fons de Poel is te boeken bij TARGET Bookings.

Dagvoorzitter Hanneke Groenteman

,

Dagvoorzitter Hanneke Groenteman

,

Hanneke Groenteman is een Nederlands journaliste en televisiepresentatrice. Hanneke was televisiepresentatrice voor de VPRO, hier presenteerde zij zeven jaar lang De Plantage. Hanneke Groenteman is te boeken bij TARGET Bookings.

Dagvoorzitter Harm Edens

,

Dagvoorzitter Harm Edens

,

Harm Edens is een Nederlandse presentator en een tekstschrijver. Harm presenteerde bijvoorbeeld enkele keren de voorronde van het Nationaal Songfestival en driemaal het gala van de Gouden Harpen. Harm Edens is te boeken bij TARGET Bookings.

Dagvoorzitter Hella Hueck

,

Dagvoorzitter Hella Hueck

,

Hella Hueck is een Nederlandse journalist die werkzaam is bij RTL Nieuws en RTL Z. Hella wisselt bij RTL Z het verslaggeven af met het presenteren van het economische nieuws. Hella Hueck is te boeken bij TARGET Bookings.

Dagvoorzitter Inge Diepman

,

Dagvoorzitter Inge Diepman

,

Inge Diepman is een Nederlands voormalig presentatrice bij de Publieke Omroepvereniging VARA. Inge presenteerde programma's als Herexamen en Het zwarte schaap. Inge Diepman is te boeken bij TARGET Bookings.

Dagvoorzitter Irene Moors

,

Dagvoorzitter Irene Moors

,

Irene Moors is een Nederlandse actrice en televisiepresentatrice. Irene Moors presenteerde 10 jaar lang het programma Telekids samen met Carlo Boszhard. Irene Moors is nog steeds te zien op de tv, namelijk bij Life4U ook samen met Carlo Boszhard. Boek Irene Moors bij TARGET Bookings!

Dagvoorzitter Ivo Niehe

,

Dagvoorzitter Ivo Niehe

,

Ivo Niehe is een Nederlands tv-presentator, tv-producent en tv-programmamaker. Ivo Niehe is al geruime tijd op de Nederlandse televisie te vinden. Ivo Niehe presenteerde jaren lang het praatprogramma, TROS TV Show. Ivo Niehe is te boeken bij TARGET Bookings.

Dagvoorzitter Jan Joost van Gangelen

,

Dagvoorzitter Jan Joost van Gangelen

,

Jan Joost van Gangelen is een Nederlands tv-presentator en verslaggever. Jan Joost van Gangelen werkte jaren bij de NOS als sportjournalist. Maar maakte de overstap naar Talpa en nog even later de overstap naar FOX Sports Eredivisie. Jan Joost van Gangelen is te boeken bij TARGET Bookings.

Dagvoorzitter Jan Slagter

,

Dagvoorzitter Jan Slagter

,

Jan Slagter is een Nederlands televisiepresentator en omroepbestuurder van de zender MAX. Jan heeft zijn eigen stichtingen, Stichting Welzijn Gehandicapten Nederland en Stichting MAX Maakt Mogelijk. Jan Slagter is te boeken bij TARGET Bookings.

Dagvoorzitter John van den Heuvel

,

Dagvoorzitter John van den Heuvel

,

John van den Heuvel is zijn carrière begonnen bij de Amsterdamse Politie. Daarna is John gaan werken als misdaadverslaggever bij De Telegraaf. Zo heeft hij Desi Bouterse ontmaskerd als drugsbaron. Hij schreef een boek over de handel en wandel van vastgoedmagnaat Endstra. John heeft ook zijn eigen misdaadprogramma. Recht Gezet! John van den Heuvel volgde de zaak van Badr Hari op de voet en spoorde hij in Turkije de voortvluchtige internationaal gezochte Turkse vrouwenhandelaar, Saban B, op.

Dagvoorzitter John Williams

,

Dagvoorzitter John Williams

,

John Williams is een Nederlands televisiepresentator en acteur. John Williams heeft erg beroemde tv-programma's gepresenteerd, waaronder : Puzzeltijd, RTL Boulevard, Help mijn man is klusser! en ga zo maar door. John Williams is te boeken als dagvoorzitter bij TARGET Bookings.

Dagvoorzitter Joost Karhof

,

Dagvoorzitter Joost Karhof

,

Joost Karhof is een Nederlands televisiepresentator die onder andere De Wereld Draait Door heeft gepresenteerd, verder heeft Joost De Grote Geschiedenis Quiz gepresenteerd. Joost Karhof is te boeken bij TARGET Bookings.

Dagvoorzitter Joris Linssen

,

Dagvoorzitter Joris Linssen

,

Joris Linssen is een Nederlands presentator, entertainer en regisseur. Joris begon zijn loopbaan bij de stadsomroep Utrecht. Later werd hij presentator bij Taxi, Brok in de Keel, Hello Goodbye, Joris Pakket Service en Showroom. Joris Linssen is te boeken bij TARGET Bookings.

Dagvoorzitter Klaas van der Eerden

,

Dagvoorzitter Klaas van der Eerden

,

Klaas van der Eerden is een Nederlandse presentator en cabaretier. Klaas stond op verschillende podia met zijn voorstellingen, Schwalbe, Extreem!, Schaap en Wortels en Mix. Klaas presenteert ook VARA Laat en Het Klokhuis. Klaas van der Eerden is te boeken bij TARGET Bookings.

Dagvoorzitter Leo Blokhuis

,

Dagvoorzitter Leo Blokhuis

,

Leo Blokhuis is een Nederlandse expert op het gebied van popmuziek. Hij is grafisch ontwerper van beroep, maar bovendien werkzaam als samensteller van diverse radioprogramma's en presentator van televisieprogramma's en schrijver van artikelen voor Revolver, Nieuwe Revu en VARA TV Magazine. Leo Blokhuis is te boeken bij TARGET Bookings.

Dagvoorzitter Marc Klein Essink

,

Dagvoorzitter Marc Klein Essink

,

Marc Klein Essink is een Nederlands presentator en acteur. Marc heeft verschillende tv-programma's gepresenteerd namelijk, de 100.000 gulden show, de staatsloterij show, de lijf show etc. Marc Klein Essink is te boeken bij TARGET Bookings

Dagvoorzitter Marc van der Linden

,

Dagvoorzitter Marc van der Linden

,

Marc van der Linden is een Nederlands Koninklijk Huis-deskundige en tevens ook schrijver van het boek van 'toen-nog' Prinses Máxima. Marc is vaste royaltydeskundige in het team van RTL Boulevard. Marc van der Linden is te boeken bij TARGET Bookings.

Dagvoorzitter Marc-Marie Huijbregts

,

Dagvoorzitter Marc-Marie Huijbregts

,

Marc-Marie Huijbregts is een Nederlands cabaretier, acteur en televisiepresentator. Marc-Marie is wekelijks te zien bij De Wereld Draait Door als tafelheer. Marc-Marie Huijbregts is te boeken bij TARGET Bookings.

Dagvoorzitter Mathijs Bouman

,

Dagvoorzitter Mathijs Bouman

,

Mathijs Bouman is een Nederlands journalist en econoom. Mathijs Bouman is beurscommentator bij RTL Z en schuift ook regelmatig aan tafel als deskundige bij het programma De Wereld Draait Door. Mathijs Bouman is te boeken bij TARGET Bookings.

Dagvoorzitter Max Westerman

,

Dagvoorzitter Max Westerman

,

Max Westerman is een Nederlandse journalist die ruim 15 jaar verslag deed als correspondent vanuit Amerika. Dit deed hij voor het RTL Nieuws. Max maakt ook televisieseries, namelijk Westerman's Nieuwe Wereld. Max Westerman is als dagvoorzitter te boeken bij TARGET Bookings.

Dagvoorzitter Maxim Hartman

,

Dagvoorzitter Maxim Hartman

,

Maxim Hartman is een Nederlands presentator. Maxime is vooral bekend als de helft van het duo Rembo & Rembo. Maxim Hartman presenteert en maakt sinds 1987 vele radio en tv-programma's. Maxim Hartman is te boeken bij TARGET Bookings.

Dagvoorzitter Peter R. de Vries

,

Dagvoorzitter Peter R. de Vries

,

Peter R. de Vries is misdaadverslaggever en had vroeger zijn eigen televisieprogramma. Peter ontving een Emmy Award voor zijn uitzending over de verdwijning van Natalee Holloway, waarin hij Joran van der Sloot enkele opzienbarende uitspraken deed over de verdwijning van Holloway. Tegenwoordig heeft Peter zijn eigen Sportmanagement BV.

Dagvoorzitter Peter van der Vorst

,

Dagvoorzitter Peter van der Vorst

,

Peter van der Vorst is een Nederlands presentator en deskundige op het gebied van showbizz, ook is Peter van der Vorst een royaltyexpert. Peter van der Vorst is te boeken bij TARGET Bookings.

Dagvoorzitter Pieter Jan Hagens

,

Dagvoorzitter Pieter Jan Hagens

,

Pieter Jan Hagens is een Nederlands radio- en televisiepresentator. Pieter Jan Hagens was te zien als presentator bij het AVRO-televisieprogramma De Ochtenden, Jules Unlimited en zelfs Wie is de Mol?. Pieter Jan Hagens is te boeken bij TARGET Bookings.

Dagvoorzitter Roelof Hemmen

,

Dagvoorzitter Roelof Hemmen

,

Roelof Hemmen is een Nederlands presentator in dienst van RTL Nieuws en BNR nieuwsradio. Roelof Hemmen is bekend van het presenteren van het half acht nieuws bij RTL. Roelof Hemmen is te boeken als dagvoorzitter bij TARGET Bookings.

Dagvoorzitter Winston Gerschtanowitz

,

Dagvoorzitter Winston Gerschtanowitz

,

Winston Gerschtanowitz is een Nederlands acteur en presentator. Winston is de vaste hoofdpresentator van RTL Boulevard. Winston heeft ook rolletjes gehad in speelfilms, onder andere Goudkust. Winston Gerschtanowitz is te boeken bij TARGET Bookings.

Menno Bentveld

,

Menno Bentveld is een Nederlands radio- en televisiepresentator. Hij was presentator van DWDD en presenteerde samen met Andrea van Pol het radioprogramma Vroege Vogels op Radio 1. Menno Bentveld is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentator Albert Verlinde

,

Presentator Albert Verlinde

,

Albert Verlinde is een Nederlands theaterproducent, televisie- en radio presentator en Boulevardjournalist voor de televisie. Albert is vast panellid bij RTL Boulevard. Albert Verlinde is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentator Alberto Stegeman

,

Presentator Alberto Stegeman

,

Alberto Stegeman is een Nederlands journalist en presentator. Alberto heeft in 2010 de beveiliging van Schiphol aan de kaak gesteld. Alberto presenteert sinds januari 2014 het programma 'Onopgeloste Zaken'. Alberto Stegeman is te boeken als presentator voor uw evenementen bij TARGET Bookings!

Presentator Arie Boomsma

,

Presentator Arie Boomsma

,

Arie Boomsma is een Nederlands televisiepresentator en fotomodel. Arie presenteert tegenwoordig Dag tegen Pesten en Hij is een Zij. Arie Boomsma is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentator Art Rooijakkers

,

Presentator Art Rooijakkers

,

Art Rooijakkers is een Nederlands tv-presentator. Art is bekend geworden door dat hij de winnaar van het programma was, wat hij nu presenteert. Wie is de Mol?. Art presenteert nu het 14e seizoen van Wie is de Mol?. Hiermee won hij in 2013 de Gouden Televizier-Ring. Art Rooijakkers is te boeken als presentator bij TARGET Bookings!

Presentator Chris Zegers

,

Presentator Chris Zegers

,

Chris Zegers is een Nederlands acteur, zanger en presentator. Chris speelde de hoofdrol in Liever Verliefd en in was te zien in Hartslag en Meiden van de Wit. Chris Zegers is te boeken bij TARGET Bookings.
Permalink Gallery

Presentator Dennis Storm

,

Presentator Dennis Storm

,

Dennis Storm is een Nederlandse presentator van BNN en ook columnist van het mannenblad FHM en jongerenkrant 7Days. Dennis presenteerde een aantal van zijn programma's samen met Valerio, onder andere, Dennis vs Valerio en Proefkonijnen. Dennis Storm is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentator Dennis Weening

,

Presentator Dennis Weening

,

Dennis Weening is geboren op 21 februari 1977 en is een Nederlands radio-dj, -vj en presentator. Dennis nam ook deel aan Wie is de Mol? in 2008, in de grote finale werd bekend gemaakt dat Dennis de Mol was. Dennis presenteerd ook de Nederlandse versie van Wipeout, medepresentator van So You Think You Can Dance, presentator van The Pain Game, Killer Karaoke en het nieuwe programma 'The Hit'.

Presentator Everon Jackson Hooi

,

Presentator Everon Jackson Hooi

,

Everon Jackson Hooi is een Nederlandse acteur geboren op de Antillen. Everon Jackson is vooral bekend door zijn rol als Bing Mauricius in Goede tijden, Slechte tijden. Everon Jackson Hooi is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentator Ewout Genemans

,

Presentator Ewout Genemans

,

Ewout Genemans is een Nederlandse televisieproducent, presentator, zanger en acteur. Hij presenteert op verschillende televisieprogramma's op de publieke omroep en met zijn tv-productiebedrijf No Pictures Please produceert hij tv-programma's. Ewout Genemans is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentator Ferry Doedens

,

Presentator Ferry Doedens

,

Ferry Doedens is een Nederlands presentator, acteur, zanger en vooral bekend van zijn rol als Lucas Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden. Ferry heeft ook meegedaan aan Idols4, hierin behaalde hij de laatste 18. Ferry Doedens is is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentator Frénk van der Linden

,

Presentator Frénk van der Linden

,

Frénk van der Linden is een Nederlandse journalist. Hij staat bekend binnen zijn vakgebied als specialist in het interviewen. Zo werd Frénk vergeleken met de legendarische interviewers als Bibeb en Ischa Meijer.

Presentator Frits Spits

,

Presentator Frits Spits

,

Frits Spits is een Nederlands televisiepresentator en radiodiskjockey. Frits kreeg een speciale jubileum-uitzending van Tijd voor Twee omdat hij al 35 jaar in het vak zat en kreeg een koninklijke onderscheiding. Frits Spits is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentator Hidde van Warmerdam

,

Presentator Hidde van Warmerdam

,

Hidde van Warmerdam is een Nederlands televisiepresentator. Hidde werkte eerst jaren bij AT5 voordat hij aan de slag ging bij het team van Shownieuws. Hidde van Warmerdam is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentator Jan Kooijman

,

Presentator Jan Kooijman

,

Jan Kooijman is een Nederlands acteur, presentator en danser. Jan is geboren op 14 april 1981 in Rotterdam. Jan volgde de opleiding 'Uitvoerend Dans' aan de Rotterdamse Dansacademie, de huidige hogeschool Codarts. Buiten het dansen, werkte Jan Kooijman als acteur. Zo speelde hij in Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook is Jan Kooijman één van de juryleden van So You Think You Can Dance.

Presentator Jan Versteegh

,

Presentator Jan Versteegh

,

Jan Versteeg is een Nederlands presentator en bekend van bijvoorbeeld PowNews. Jan Versteegh was presentator bij Powned en maakte in 2014 de overstap naar BNN, waar hij reportages gaat maken voor Spuiten en Slikken. Jan Versteegh is te boeken bij TARGET Bookings!

Presentator Jeroen Latijnhouwers

,

Presentator Jeroen Latijnhouwers

,

Jeroen Latijnhouwers is een Nederlandse televisiepresentator. Jeroen presenteert Editie NL en valt af en toe in bij RTL Z-Nieuws. Jeroen Latijnhouwers is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentator Jochem van Gelder

,

Presentator Jochem van Gelder

,

Jochem van Gelder is een Nederlandse televisie- en radiopresentator, zanger, schrijver en acteur. Jochem is vooral bekend door het presenteren van Praatjesmaker. Jochem van Gelder is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentator Johnny de Mol

,

Presentator Johnny de Mol

,

Johnny de Mol is de zoon van John de Mol jr. en Willeke Alberti. Johnny heeft drie jaar lang achter de schermen gewerkt bij grote televisieprogramma's, bijvoorbeeld de Staatsloterijshow en Goede Tijden, Slechte Tijden. Bij de laatst genoemde werd Johnny uiteindelijk opnameleider. Johnny presentateert inmiddels al vijf seizoenen Waar is De Mol?. In 2013 ontving Johnny de Mol de Zilveren Televizier-ster Man.

Presentator Kees Tol

,

Kees Tol is een Nederlands televisiepresentator. Kees is bekend geworden door zijn deelname aan het TROS-programma De Zomer Voorbij en als één van de meest verrassende mollen ooit, in Wie is de Mol? Kees Tol is te boeken als presentator bij TARGET Bookings.

Presentator Klaas Drupsteen

,

Presentator Klaas Drupsteen

,

Klaas Drupsteen is een Nederlands radio- en televisiepresentator. Klaas is bekend van Hello Goodbye op de NCRV. Klaas Drupsteen is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentator Lodewijk Hoekstra

,

Presentator Lodewijk Hoekstra

,

Lodewijk Hoekstra is een Nederlands televisiepresentator die al sinds 2003 Eigen Huis & Tuin presenteert als tuinman. Ook is hij tuinman in Koffietijd. Lodewijk Hoekstra is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentator Mark van Eeuwen

, ,

Presentator Mark van Eeuwen

, ,

Mark van Eeuwen is een Nederlands acteur die voornamelijk bekend is geworden door zijn rol als Jack van Houten in Goede tijde, slechte tijden. Hij is eveneens bekend van zijn rol als Michel Brouwers in De Eetclub. Mark van Eeuwen is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentator Martijn Krabbé

,

Presentator Martijn Krabbé

,

Martijn Krabbé is geboren in Amsterdam op 26 maart 1968. Martijn is een Nederlandse radio- en televisiepresentator. Martijn Krabbé is de zoon van acteur en regisseur Jeroen Krabbé. Martijn begon zijn mediacarrière bij het programma Popformule. Later was hij op de radio te horen bij onder andere Mega Top 50, Wereldhits en Nachtwacht. Martijn Krabbé isnog steeds te zien als presentator, namelijk bij The Voice Kids, The Voice of Holland, Pro Deo en De Man met de Hamer.

Presentator Mustafa Marghadi

,

Presentator Mustafa Marghadi

,

Mustafa Marghandi is een Nederlands presentator. Mustafa behaalde zijn journalistiek diploma en ging in 2010 Het Klokhuis presenteren. Mustafa Marghandi is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentator Oscar Aerts

,

Presentator Oscar Aerts

,

Oscar Aerts is een Nederlands acteur, voornamelijk bekend door zijn rol als Vincent Muller in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Oscar Aerts is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentator Patrick Martens

,

Presentator Patrick Martens

,

Patrick Martens is een Nederlands acteur en presentator. Martens is vooral bekend door zijn rol in GTST als Morris Fischer en later door de jongerensoap ZOOP. Hiermee verkreeg hij zelfs een wassenbeeld in Madama Tussauds. Patrick Martens is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentator Philip Freriks

,

Presentator Philip Freriks

,

Philip Freriks is een Nederlands televisiepresentator en journalist. Philip presenteerde meerdere malen al Het Groot Dictee der Nederlandse Taal. Philip Freriks is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentator Rick Brandsteder

,

Presentator Rick Brandsteder

,

Rick Brandsteder is een Nederlands model en televisiepresentator. Hij was presentator van de Sponsosloterijshow en ook van Sponsor Bingo Loterij: De Winnaars. Rick Brandsteder is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentator Rick Nieman

,

Presentator Rick Nieman

,

Rick Nieman is een Nederlands televisiepresentator en journalist voor RTL Nieuws. Rick Nieman presenteert sinds 1996 het RTL Nieuws met onder andere Suzanne Bosman, Daphne Lammers en Merel Westrik. Rick Nieman is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentator Tim Hofman

,

Presentator Tim Hofman

,

Tim Hofman is een Nederlandse blogger, columnist en presentator werkzaam voor BNN. Tim Hofman presenteert sinds 2013 het BNN-programma Spuiten en Slikken. Tim Hofman is te boeken bij TARGET Bookings.
Permalink Gallery

Presentator Toine van Peperstraten

,

Presentator Toine van Peperstraten

,

Toine van Peperstraten is een Nederlands sportjournalist. Toine was ruim 10 jaar werkzaam bij de NOS als presentator voor het sportprogramma Studio Sport. Toine van Peperstraten is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentator Tom Egbers

,

Presentator Tom Egbers

,

Tom Egbers is een Nederlands presentator, journalist en schrijver. Tom Egbers is bekend van de NOS. Hij presenteert de Champions League avonden bij NOS. Tom Egbers is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentator Victor Deconinck

,

Presentator Victor Deconinck

,

Victor Deconinck is een voormalig Nederlands televisiepresentator, sportscribent, galeriehouder en spreker. Victor werkte geruime tijd bij NOS en sloot in 2008 zijn tv-carrière af. Victor Deconinck is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Amara Onwuka

,

Presentatrice Amara Onwuka

,

Amara Onwuka is een Nederlandse weerpresentatrice van Nigeriaanse afkomst. Amara is werkzaam voor RTL 4 en was eerder werkzaam voor RTV Noord-Holland, RTV Utrecht en vele andere. Amara Onwuka is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Caroline Tensen

,

Presentatrice Caroline Tensen

,

Caroline Tensen is een van de meest geliefde presentatrices van Nederland. Al meer dan 25 jaar is zij te zien op televisie. Caroline is te boeken voor een evenement als presentatrice maar zij kan ook het spel Een tegen 100 custom made presenteren tijdens een bedrijfsevenement.

Presentatrice Celine Huijsmans

,

Presentatrice Celine Huijsmans

,

Celine Huijsmans is sinds januari 2013 één van de vaste gezichten van Shownieuws op SBS6. Ze presenteert de vroege editie en wordt door het programma ingezet als live-verslaggever op locatie bij events. Celine wordt regelmatig ingezet als presentatrice van (engelstalige) bedrijfsevenementen. Celine Huijsmans is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Chantal Janzen

,

Presentatrice Chantal Janzen

,

Chantal Janzen is een Nederlands presentatrice, musicalster en actrice. Chantal is in veel musicals te zien, zij heeft namelijk gespeeld in Saturday Night Fever, Beauty and the Beast en Tarzan. Chantal Janzen heeft ook drie maal op rij de Televizierring gepresenteerd. Chantal Janzen is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Chazia Mourali

,

Presentatrice Chazia Mourali

,

Chazia Mourali is een in Parijs geboren Nederlandse televisiepresentatrice. Zij is vooral bekend van het programma De Zwakste Schakel. Chazia Mourali is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Chimène van Oosterhout

,

Presentatrice Chimène van Oosterhout

,

Chimène van Oosterhout is een Nederlandse presentatrice en actrice. Zij presenteert nu Medical Travel en is bekend van onder meer Health Angels. Chimène van Oosterhout is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Cilly Dartell

,

Presentatrice Cilly Dartell

,

Cilly is een warme en omarmende persoonlijkheid met een theaterachtergrond. Het grote publiek kent Cilly sinds 1996 als één van de ‘anchors’ in de populaire SBS6 programma’s ‘Hart van Nederland’ en ‘Shownieuws’. Cilly Dartel is te boeken als dagvoozitter bij TARGET Bookings.

Presentatrice Ellemieke Vermolen

,

Presentatrice Ellemieke Vermolen

,

Ellemieke Vermolen is te boeken als dagvoorzitter bij TARGET Bookings. Als Partner van Sergio Herman en zus van Jeremy Vermolen kan het Ellemieke natuurlijk niet ontbreken om ook talent in de keuken te hebben. Ellemieke Vermolen is daarom ook bij uitstek geschikt om evenementen met een culinair tintje te presenteren.

Presentatrice Fiona Hering

, ,

Fiona Hering is een Nederlandse verslaggeefster, auteur en presentatrice van televisieprogramma's. Zij presenteerde verschillende programma's voor RTL. Fiona Hering is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Floortje Dessing

,

Presentatrice Floortje Dessing

,

Floortje Dessing is een Nederlandse televisiepresentatrice, programmamaakster en schrijfster van reisverhalen. Floortje heeft ook haar eigen productiemaatschappij. Floortje is bekend van haar reisprogramma's. Zij heeft meer dan 120 landen bezocht. Floortje Dessing is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Frederique van der Wal

,

Presentatrice Frederique van der Wal

,

Frederique van der Wal is een Nederlands fotomodel, presentatrice en actrice. Frederique is vooral bekend geworden door haar werk voor bladen zoals Vogue, Cosmopolitan en Victoria's Secret. Frederique van der Wal is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Froukje de Both

,

Presentatrice Froukje de Both

,

Froukje de Both heeft naast haar acteer en presentatie talent voor televisie ook talent als presentatrice op een even evenement. Zo presenteerde zij in maart 2014 samen met Jim het prachtige event van Free a Girl. Froukje de Both is exclusief te boeken als Presentatrice bij TARGET Bookings!

Presentatrice Gallyon van Vessem

,

Presentatrice Gallyon van Vessem

,

Gallyon van Vessem is een Nederlands televisiepresentatrice. Gallyon is al sinds 1995 werkzaam bij SBS6 en presenteert al jaren Hart van Nederland. Gallyon van Vessem is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Geraldine Kemper

,

Presentatrice Geraldine Kemper

,

Geraldine Kemper is een Nederlandse tv-presentatrice van BNN. Geraldine is presentatrice geworden via het programma, Sterretje Gezocht. Na dat zij dat programma heeft gewonnen, kon zij aan de slag bij Try Before You Die en Spuiten en Slikken. Tegenwoordig is Geraldine een vast gezicht bij BNN. Geraldine Kemper is te boeken bi TARGET Bookings!

Presentatrice Gigi Ravelli

,

Presentatrice Gigi Ravelli

,

Gigi Ravelli is een Nederlands actrice en presentatrice. Gigi is vooral bekend door haar rol als Lorena Gozalez in de serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Gigi Ravelli is wekelijks te zien als presentatrice van het RTL 4-programma CampingLife. Gigi Ravelli is te boeken als presentatrice voor uw evenementen bij TARGET Bookings!

Presentatrice Hadassah de Boer

,

Presentatrice Hadassah de Boer

,

Hadassah de Boer is een Nederlands presentatrice. Zij presenteerde samen met Sylvana Simons voor RTL4 het programma Met Man en Macht. Hadassah de boer is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Jacobine Geel

,

Presentatrice Jacobine Geel

,

Jacobine Geel is een Nederlands theologe, columniste en televisiepresentatrice. Elke maandag is zij te zien als presentator van het NCRV-programma Schepper & Co. Jacobine Geel is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Katja Schuurman

Presentatrice Katja Schuurman

Katja Schuurman is een Nederlandse actrice, zangeres en televisiepresentatrice. Katja heeft vroeger gespeeld in Goede Tijden, Slechte Tijden, en gaat zij in 2014 met 3 op reis. Katja Schuurman is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Kim Kötter

,

Presentatrice Kim Kötter

,

Kim Kötter is een Nederlands fotomodel, presentatrice en ondernemer. Kim werd verkozen tot Miss Overijssel en daarna Miss Universe Nederland 2002. Daarna nam Kim deel aan de Miss Universe-verkiezing en eindigde als elfde! Kim Kötter is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Kim-Lian van der Meij

,

Presentatrice Kim-Lian van der Meij

,

Kim-Lian van der Meij is een Nederlandse actrice, stemactrice, televisiepresentatrice, zangeres, musicalster en danseres. Kim-Lian heeft rollen gehad in series als Goede Tijden, Slechte Tijden en Onderweg naar Morgen. Kim-Lian van der Meij is sinds 2014 werkzaam bij SBS6.

Presentatrice Lieke van Lexmond

,

Presentatrice Lieke van Lexmond

,

Lieke van Lexmond is een Nederlands model, actrice, presentratrice en zangeres. Lieke is vooral bekend geworden door haar rollen in de soapseries Goudkust en Goede Tijden, Slechte Tijden. Hier is Lieke wel mee gestopt, zo kon zij zich vollop het presenteerwerk focussen. Lieke van Lexmond is bijvoorbeeld ook te zien in de reclame van Zalando.

Presentatrice Liza Sips

,

Presentatrice Liza Sips

,

Liza Sips is naast haar werk als model bekend geworden door haar rol in Goede Tijden Slechte Tijden. Liza presenteert verschillende zakelijke evenementen en is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Margot Ribberink

, ,

Margot Ribberink is een Nederlands weervrouw. Margot is verder ook op Radio 538 en Skyradio te horen. Verder geeft ze lezingen over klimaatveranderingen op de planten en dieren. Margot Ribberink is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Margreet Spijker

,

Presentatrice Margreet Spijker

,

Margreet Spijker is een Nederlandse journaliste en was tot eind maart 2014 te zien bij RTL Nieuws. Margreet Spijker is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Mariëlle Tweebeeke

,

Presentatrice Mariëlle Tweebeeke

,

Mariëlle Tweebeeke is een Nederlands journaliste en presentatrice. Zij verwierf nationale bekendheid door het presenteren van het RTL Nieuws. Mariëlle Tweebeeke is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Mirella van Markus

,

Presentatrice Mirella van Markus

,

Mirella van Markus is een Nederlandse presentatrice. Vanaf najaar 2013 is Mirella als een van de vaste gezichten van het populaire SBS6 programma Hart van Nederland te zien. Mirella van Markus is als dagvoorzitter te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Natasja Froger

,

Presentatrice Natasja Froger

,

Natasja Froger is een Nederlandse televisiepresentatrice en echtgenote van zanger René Froger. Natasja presenteert sinds 2011 het programma Welcome Home voor RTL 4. Natasja Froger is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Nicolette Kluijver

,

Presentatrice Nicolette Kluijver

,

Nicolette Kluijver is een Nederlands presentatrice en voormalig model. Nicolette is ook bekend door het presenteren van BNN-programma's 'Spuiten en Slikken' en 'Try before you die'. In 2010 stond Nicolette ook in het mannenblad Playboy. Nicolette Kluijver is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Nicolette van Dam

,

Presentatrice Nicolette van Dam

,

Nicolette van Dam is een veel gevraagde presentatrice. Niet alleen op televisie waar zij regelmatig te zien is maar ook op diverse evenementen. In 2004 begon zij op televisie en vandaag de dag is zij nog steeds regelmatig op de beeldbuis te zien. Nicolette is te boeken als dagvoorzitter bij TARGET Bookings.

Presentatrice Paulien Huizinga

,

Presentatrice Paulien Huizinga

,

Paulien Huizinga is een Nederlands presentatrice en voormalig Miss Universe Nederland. Paulien presenteerde Zorgeloos Verliefd in het voorjaar van 2012. Paulien Huizinga is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Quinty Trustfull

,

Presentatrice Quinty Trustfull

,

Quinty Trustfull is te zien bij RTL als presentatrice van het televisieprogramma ‘Eigen Huis en Tuin’. Het programma over tuinieren, klussen en interieur. Eerder presenteerde Quinty het programma ‘House Vision’ bij RTL 4. Quinty Trustfull is exclusief te boeken als presentatrice bij TARGET Bookings.

Presentatrice Renate Verbaan

,

Presentatrice Renate Verbaan

,

Renate Verbaan is een Nederlands presentatrice, model en voormalig videojockey. Renate Verbaan is getrouwd met Winston Gerschtanowitz. Renate Verbaan is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Sandra Schuurhof

,

Presentatrice Sandra Schuurhof

,

Sandra Schuurhof is verslaggever bij ‘RTL Nieuws’ en royalty-deskundige bij ‘RTL Boulevard’. Daarnaast wordt Sandra regelmatig geboekt als dagvoorzitter of als presentatrice voor evenementen. Sandra Schuurhof is exclusief te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Stacey Rookhuizen

,

Presentatrice Stacey Rookhuizen

,

Stacey Rookhuizen is een Nederlands ondernemer en presentatrice. Zij verwierf nationale bekendheid als jurylid van X-Factor. Stacey Rookhuizen is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Suzanne Bosman

,

Presentatrice Suzanne Bosman

,

Suzanne Bosman is een Nederlands televisiepresentatrice. Zij was van 1999 tot en met 2013 vaste nieuwslezer van het Half Acht Nieuws bij RTL Nieuws. Suzanne Bosman is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Sylvana Simons

,

Presentatrice Sylvana Simons

,

Sylvana Simons is een Nederlands televisie-en radiopresentatrice. Sylvana was geruime tijd presentatrice van Sylvana's Soul bij TMF. Hierna ging Sylvana Dancing With the Stars presenteren, dit was een succes. Hierdoor werd zij het nieuwe gezicht van Hoe Mooi Is Jouw Straat? Sylvana Simons is te boeken bij TARGET Bookings!

Presentatrice Sylvie Meis

,

Presentatrice Sylvie Meis

,

Sylvie Meis is een Nederlands presentatrice, actrice en model. Sylvie is deels opgegroeid in het Noord-Belgische Hoogstraten. Sylvie begon als fotomodel maar brak door als presentatrice. In 2002 werd Sylvie verkozen tot 'Tv-Babe' van het jaar en een jaar later tot 'Meest Sexy Vrouw', volgens mannenblad FHM.

Presentatrice Tanja Jess

,

Presentatrice Tanja Jess

,

Tanja Jess is een Nederlandse televisiepresentatrice en actrice. Tanje verwierf nationale bekendheid tijdens haar rol in GTST. Hierna ging zij diverse programma's presenteren voor Veronica. Tanja Jess is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Tess Milne

,

Presentatrice Tess Milne

,

Tess Milne is een Nederlandse tv-presentatrice die werkzaam is bij SBS6 en Veronica. Tess presenteerde samen met Gerard Joling 'Sterren Springen' en 'Sterren Dansen op het IJs'. Tess Milne is te boeken als dagvoorzitter bij TARGET Bookings!

Presentatrice Victoria Koblenko

,

Presentatrice Victoria Koblenko

,

Victoria Koblenko is bekend van haar rol als Isabella Kortenaer in Goede Tijden, Slechte Tijden. Victoria presenteerde ook Shock Doc en was ook presentatrice van het Talpa-programma 'Thuis'. Victoria Koblenko presenteert vanaf 30 maart 2014 het nieuwe seizoen Spuiten & Slikken. Victoria Koblenko is te boeken als presentatrice bij TARGET Bookings

Presentatrice Vivian Slingerland

,

Presentatrice Vivian Slingerland

,

Vivian Slingerland is een Nederlands presentatrice. Vivian is vooral bekend geworden doordat zij op RTL 4 het nieuws presenteerde, 4 in het land. Ook heeft zij het programma 'Koffietijd' gepresenteerd. Vivian Slingerland is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Yolanthe Sneijder-Cabau

,

Presentatrice Yolanthe Sneijder-Cabau

,

Yolanthe Sneijder-Cabau speede in de hit-serie Onderweg Naar Morgen en presenteerde in 2006 BNN's programma URBNN. Yolanthe Sneijder-Cabau stapte over naar de TROS. Hier won zij in 2008 haar eerste Televizier Talentaward. Yolanthe Sneijder-Cabau is als presentatrice te boeken bij TARGET Bookings!

Presentatrice Yvon Jaspers

,

Presentatrice Yvon Jaspers

,

Yvon Jaspers is een Nederlandse televisiepresentatrice voor de KRO, kinderboekenschrijfster en actrice. Yvon Jaspers won al vijfmaal de Zilveren Televizier-Ster. Yvon Jaspers is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Yvonne Coldeweijer

,

Presentatrice Yvonne Coldeweijer

,

Yvonne Coldeweijer is een Nederlands actrice, zangeres en presentatrice. Van 2010 tot en met 2013 was zij het gezicht van Telekids als Keet! Yvonne Coldeweijer is te boeken bij TARGET Bookings.