DJ Ferri Somogyi

DJ Ferri Somogyi

,

DJ Ferri Somogyi is een Nederlandse DJ en acteur. Ferri Somogyi is bekend geworden door zijn rol als Rik de Jong in Goede Tijden Slechte Tijden. DJ Ferri Somogyi is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentator Jeroen Latijnhouwers

Presentator Jeroen Latijnhouwers

,

Jeroen Latijnhouwers is een Nederlandse televisiepresentator. Jeroen presenteert Editie NL en valt af en toe in bij RTL Z-Nieuws. Jeroen Latijnhouwers is te boeken bij TARGET Bookings.

BLØF

,

BLØF is een Nederlandse band. Iedereen in Nederland kent BLØF wel. In 2013 hadden zij nog een grote hit, samen met Nielson. BLØF is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Quintino

DJ Quintino

,

DJ Quintino is een Nederlands diskjockey. Quintino verwierf nationale bekendheid door zijn remix van Rap das Armas en zijn single samen met Sandro Silva, Epic. DJ Quintino is te boeken bij TARGET Bookings.
De jeugd van tegenwoordig boeken

De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig

,

Watskeburt!? De Jeugd van Tegenwoordig is een Nederlandse rapgroep. DJVT is een gevestigde naam in de muziekwereld in Nederland. De Jeugd van Tegenwoordig is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentator Oscar Aerts

Presentator Oscar Aerts

,

Oscar Aerts is een Nederlands acteur, voornamelijk bekend door zijn rol als Vincent Muller in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Oscar Aerts is te boeken bij TARGET Bookings.

Marvy Rieder

Marvy Rieder

,

Marvie Rieder is een Nederlands topmodel. Op haar negentiende werd zij gevraagd door een fotograaf. Na anderhalf jaar had ze er genoeg van en ging ze weer studeren. Eenmaal terug in de modewereld verhuisde ze naar New York en daar begon het pas echt. Marvie Rieder is te boeken bij TARGET Bookings.

Boris Titulaer

Boris Titulaer

,

Boris Titulaer is een Nederlands zanger. Boris verwierf nationale bekendheid tijdens het televisieprogramma Idols II. Dit programma won hij. Boris Titulaer is te boeken bij TARGET Bookings.

Cabaretier Harry Glotzbach

Cabaretier Harry Glotzbach

Cabaretier Harry Glotzbach is een Nederlandse stand-up comedian en cabaretier. Harry laat je verrassen door zijn grappige verhalen die ogenschijnlijk uit het dagelijke leven zijn gegrepen. Harry Glotzbach is te boeken bij TARGET Bookings.