Jan Mulder

Jan Mulder

,

Jan Mulder is een Nederlands ex-voetballer voor RSC Anderlecht en AFC Ajax, voetbalanalist, tv-persoonlijkheid, schrijver, columnist en acteur. Jan was goed voor 39 Europese wedstrijden en 5 maal voor het Nederlands elftal uitgekomen. Jan Mulder is te boeken bij TARGET Bookings

Presentatrice Vivian Slingerland

Presentatrice Vivian Slingerland

,

Vivian Slingerland is een Nederlands presentatrice. Vivian is vooral bekend geworden doordat zij op RTL 4 het nieuws presenteerde, 4 in het land. Ook heeft zij het programma 'Koffietijd' gepresenteerd. Vivian Slingerland is te boeken bij TARGET Bookings.

Monique en Tim

Monique en Tim

, ,

Monique Smit en Tim Douwsma zijn samen gebracht door het programma Sterren Dansen op het IJs. Dat leidde samen tot een duet, Een Zomeravond Met Jou. Monique en Tim zijn een uniek en ijzersterk duo. Monique Smit en Tim Douwsma zijn exclusief te boeken bij TARGET Bookings.

DJ The Flexican

DJ The Flexican

,

Thomás Goethals, beter bekend als The Flexican. The Flexican heeft een obsessie voor muziek. Zijn naam is ontstaan doordat hij uit Mexico komt en erg flexibel is in zijn werk. The Flexican is te boeken bij TARGET Bookins.

Presentator Jan Versteegh

Presentator Jan Versteegh

,

Jan Versteeg is een Nederlands presentator en bekend van bijvoorbeeld PowNews. Jan Versteegh was presentator bij Powned en maakte in 2014 de overstap naar BNN, waar hij reportages gaat maken voor Spuiten en Slikken. Jan Versteegh is te boeken bij TARGET Bookings!

Presentatrice Tess Milne

Presentatrice Tess Milne

,

Tess Milne is een Nederlandse tv-presentatrice die werkzaam is bij SBS6 en Veronica. Tess presenteerde samen met Gerard Joling 'Sterren Springen' en 'Sterren Dansen op het IJs'. Tess Milne is te boeken als dagvoorzitter bij TARGET Bookings!

Presentatrice Geraldine Kemper

Presentatrice Geraldine Kemper

,

Geraldine Kemper is een Nederlandse tv-presentatrice van BNN. Geraldine is presentatrice geworden via het programma, Sterretje Gezocht. Na dat zij dat programma heeft gewonnen, kon zij aan de slag bij Try Before You Die en Spuiten en Slikken. Tegenwoordig is Geraldine een vast gezicht bij BNN. Geraldine Kemper is te boeken bi TARGET Bookings!

Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal

, , ,

Annemarie van Gaal is een van de meest gevraagde sprekers. Tijdens haar lezing neemt zij het publiek volledig mee in haar enthousiasme en bevlogenheid. Annemarie is ook beschikbaar als dagvoorzitter. Zij is te boeken bij TARGET Bookings.

Dennis van der Geest

Dennis van der Geest

,

Dennis van der Geest is naast een succesvol judoka ook ondernemer. Deze combinatie maakt zijn lezingen geschikt voor het bedrijfsleven. Dennis van der Geest is exclusief te boeken bij TARGET Bookings.

John van den Heuvel

John van den Heuvel

, ,

John van den Heuvel is zijn carrière begonnen bij de Amsterdamse Politie. Hij schreef een boek over de handel en wandel van vastgoedmagnaat Endstra. John heeft ook zijn eigen misdaadprogramma's. Ontvoerd en Loverboys. John van den Heuvel is te boeken bij TARGET Bookings.