DJ Lucien Foort

DJ Lucien Foort

,

Lucien Foort is al een tijdje in de DJ-scene. Zo had hij bijvoorbeeld de wereldwijde hit, Quadrophonia. Lucien Foort heeft ook het podium gedeeld met Hardwell, De La Soul, Nicky Romero, Tiësto, Armin van Buuren en nog veel meer.

DJ Keanu

DJ Keanu

,

DJ Keanu draaide altijd op schoolfeesten en in clubs, toen vond hij het tijd om de grens over te gaan. Met zijn platen op zijn arm ging DJ Keanu naar New Zeeland. Al snel stond hij in de clubs daar. DJ Keanu is iedere week te horen met zijn radio show The Sound Of Ibiza!, op Ping FM, powered by Radio 538.

Presentatrice Celine Huijsmans

Presentatrice Celine Huijsmans

,

Celine Huijsmans is sinds januari 2013 één van de vaste gezichten van Shownieuws op SBS6. Ze presenteert de vroege editie en wordt door het programma ingezet als live-verslaggever op locatie bij events. Celine wordt regelmatig ingezet als presentatrice van (engelstalige) bedrijfsevenementen. Celine Huijsmans is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Cilly Dartell

Presentatrice Cilly Dartell

,

Cilly is een warme en omarmende persoonlijkheid met een theaterachtergrond. Het grote publiek kent Cilly sinds 1996 als één van de ‘anchors’ in de populaire SBS6 programma’s ‘Hart van Nederland’ en ‘Shownieuws’. Cilly Dartel is te boeken als dagvoozitter bij TARGET Bookings.