Bent u op zoek naar zangers? Bij TARGET Bookings kunt u verschillende zangers boeken.

Boris Titulaer

Boris Titulaer

,

Boris Titulaer is een Nederlands zanger. Boris verwierf nationale bekendheid tijdens het televisieprogramma Idols II. Dit programma won hij. Boris Titulaer is te boeken bij TARGET Bookings.

Rob de Nijs

Rob de Nijs

,

Rob de Nijs is een Nederlands zeer succesvol zanger. Al meer dan 40 jaar is Rob één van de meest bekende en geliefde artiesten in Nederland. Met merevoudig goud en platina, is hij een voorbeeld voor de Nederlandse muziekwereld. Rob de Nijs is te boeken bij TARGET Bookings.

Veldhuis & Kemper

Veldhuis & Kemper

, ,

Veldhuis & Kemper is een Nederlands cabaret- en muziekduo, bestaand uit Remco Veldhuis en Richard Kemper. Veldhuis & Kemper verwierf nationaal bekendheid met het lied, Ik Wou Dat Ik Jou Was. Veldhuis & Kemper zijn te boeken bij TARGET Bookings.

Wouter Hamel

Wouter Hamel

,

Wouter Hamel is een Nederlands jazz- en popartiest. Wouter kreeg in 2009 een gouden plaat voor zijn album en stond in 2014 op het Bevrijdingsconcert op de Amstel. Wouter Hamel is te boeken bij TARGET Bookings.

Quincy

,

Quincy is een Nederlandse zanger. Quincy verwierf nationale bekendheid toen hij de verkiezing won voor de titelsong van Big Brother, met zijn hit: Morgen Weer Een Dag. Quincy is te boeken bij TARGET Bookings.

Robert Leroy

Robert Leroy

,

Robert Leroy is een Amsterdamse zanger geboren in Amsterdam. Hij behaalde successen met zijn optredens tijdens een gala-avond voor Tante Leen en in het Olympisch Stadion. Robert Leroy is te boeken bij TARGET Bookings.

Niels Geusebroek

Niels Geusebroek

,

Niels Geusebroek is een Nederlandse zanger en componist. Niels Geusebroek is bekend van het liedje Year of Summer van Wildstylez. Ook bereikte hij de halve finale van The Voice of Holland. Niels Geusebroek is te boeken bij TARGET Bookings.

Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom

,

Jeroen van der is een Nederlands zanger en televisiepresentator. Jeroen is onderdeel van de toppers en werd bekend met zijn hit Je Bent Zo. Jeroen van der Boom is te boeken bij TARGET Bookings.

Jaap Reesema

Jaap Reesema

,

Jaap Reesema is een Nederlandse zanger. Reesema won in 2010 met 51% van de stemmen het derde seizoen van X-Factor. Jaap Reesema is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentator Gordon

Presentator Gordon

,

Gordon is een Nederlandse zanger en televisiepresentator en is tegenwoordig niet meer weg te denken van de buis. Gordon is te boeken bij TARGET Bookings.