TARGET Bookings verzorgt de boekingen van diverse zangeressen.

Jennifer Ewbank

Jennifer Ewbank

,

Jennifer Ewbank is een Nederlandse zangeres, pianist en componist. Ze verwierf nationale bekendheid door haar deelname aan het televisieprogramma The Voice of Holland 2010. Jennifer Ewbank is te boeken bij TARGET Bookings.

Laura Fygi

Laura Fygi

,

Laura Fygi is een Nederlands zangeres. Tussen 1984 en 1989 was Laura Fygi lid van één van Nederlands populairste meidengroepen van dat moment: Centerfold. Laura Fygi is te boeken bij TARGET Bookings.

Anita Meyer

Anita Meyer

,

Anita Meyer is een Nederlandse zangeres. Zij had verschillende hits van Why Tell Me Why, Het Spijt me en I've Heard It All Before. Anita Meyer is te boeken bij TARGET Bookings.
Willeke Alberti boeken

Willeke Alberti

Willeke Alberti

,

Willeke Alberti is een Nederlands zangeres en actrice. Vroeger heeft zij vele hits gehad als Mijn Dagboek en De Winter Was Lang. Willeke Alberti is te boeken bij TARGET Bookings.
Permalink Gallery

Sandy Kandau

Sandy Kandau

,

Sandy Kandau is een Nederlandse zangeres, actrice en illusioniste. Zij was achtergrond zangeres van René Froger en van Candy Dulfer. Sandy Kandau is te boeken bij TARGET Bookings.

Pearl Jozefzoon

Pearl Jozefzoon

,

Pearl Jozefzoon is een Nederlands zangeres, zangdocente en musicalactrice. Zij is het meest bekend geworden door haar deelname aan The Voice of Holland, hierin was zij één van de vier finalisten. Pearl Jozefzoon is te boeken bij TARGET Bookings

Nathalie Makoma

Nathalie Makoma

,

Nathalie Makoma is een Congolees-Nederlandse zangeres. Zij werd nationaal bekend tijdens Idols 4 en tijdens het tweede seizoen van Sterren Springen op SBS6. Nathalie Makoma is te boeken bij TARGET Bookings.

Lisa Lois

Lisa Lois

,

Lisa Lois is een Nederlandse zangeres. Lisa Lois verwierf nationale bekendheid door het winnen van het talentenjachtprogramma X Factor. Lisa Lois is te boeken bij TARGET Bookings.

Leonie Meijer

Leonie Meijer

,

Leonie Meijer is een Nederlandse singer-songwriter. Leonie verwierf nationale bekendheid tijdens de Grote Prijs van Nederland en The Voice of Holland. Leonie Meijer is te boeken bij TARGET Bookings.