Bent u op zoek naar een spreker? TARGET Bookings helpt u met de juiste keuze.

Marvy Rieder

Marvy Rieder

,

Marvie Rieder is een Nederlands topmodel. Op haar negentiende werd zij gevraagd door een fotograaf. Na anderhalf jaar had ze er genoeg van en ging ze weer studeren. Eenmaal terug in de modewereld verhuisde ze naar New York en daar begon het pas echt. Marvie Rieder is te boeken bij TARGET Bookings.

John Ewbank

John Ewbank

,

John Ewbank is een Nederlands songwriter en muziekproducent. Hij is de man achter Brosato-hits als De Waarheid, Wereld zonder Jou, de Bestemming, Binnen en Rood. John Ewbank is een te boeken bij TARGET Bookings.

Isa Hoes

Isa Hoes

,

Isa Hoes is een Nederlands toneel-, film-, televisie-, en stemactrice en scenarioschrijfster. Isa Hoes verwierf nationale bekendheid door haal rol van Myriam in de soap Goede tijden, Slechte Tijden. Isa Hoes is te boeken bij TARGET Bookings.

Hans van Breukelen

Hans van Breukelen

,

Hans van Breukelen is een Nederlands oud-doelman van FC Utrecht, PSV en het Nederlandse elftal. Hans van Breukelen werd bekend als een echte strafschop specialist. Hans van Breukelen is te boeken bij TARGET Bookings.

Willem Middelkoop

Willem Middelkoop

,

Willem Middelkoop is een Nederlands publicist, fotograaf, ondernemer en voormalig beurscommentator op RTL Z. Hij bracht ook meerdere boeken uit over onder andere Overleef de Kredietcrisis. Willem Middelkoop is te boeken bij TARGET Bookings.

Tom Coronel

Tom Coronel

, ,

Tom Coronel is een Nederlands autocoureur, uitkomend voor normale straatauto's het WTCC. Dit is een officieel wereldkampioenschap georganiseerd door de organisatie van Formule 1. Tom Coronel is te boeken bij TARGET Bookings.

Gert Jakobs

Gert Jakobs

,

Gert Jakobs is een voormalig Nederlandse wielrenner. Gert Jakobs nam vijf keer deel aan de Tour de France en reed hem vier keer uit. Gert Jakobs is te boeken bij TARGET Bookings.

Ben Tiggelaar

Ben Tiggelaar

,

Ben Tiggelaar is een Nederlandse bedrijfskundige, schrijver van managementboeken en trainer. Hij wordt getypeerd als managementgoeroe. Ben Tiggelaar is te boeken bij TARGET Bookings.

Herman den Blijker

Herman den Blijker

,

Herman den Blijker is een Nederlandse chef-kok. De grote sigarenrokende chef-kok staat bekend om zijn Rotterdamse directe mentaliteit. Ook presenteert hij bijvoorbeeld Herrie in de Keuken. Herman den Blijker is te boeken bij TARGET Bookings.