Hans van Breukelen

Hans van Breukelen

,

Hans van Breukelen is een Nederlands oud-doelman van FC Utrecht, PSV en het Nederlandse elftal. Hans van Breukelen werd bekend als een echte strafschop specialist. Hans van Breukelen is te boeken bij TARGET Bookings.

Tom Coronel

Tom Coronel

, ,

Tom Coronel is een Nederlands autocoureur, uitkomend voor normale straatauto's het WTCC. Dit is een officieel wereldkampioenschap georganiseerd door de organisatie van Formule 1. Tom Coronel is te boeken bij TARGET Bookings.

Gert Jakobs

Gert Jakobs

,

Gert Jakobs is een voormalig Nederlandse wielrenner. Gert Jakobs nam vijf keer deel aan de Tour de France en reed hem vier keer uit. Gert Jakobs is te boeken bij TARGET Bookings.

Koen Verweij

Koen Verweij

,

Koen Verweij is een Nederlands langebaanschaatser, marathonschaatser en inline-skater. Op de Olympische Spelen van Soschi behaalt Koen een zilveren medaille op de 1.500 meter en goud met de ploegen achtervolging. Koen Verwij is te boeken bij TARGET Bookings.

Tom van ‘t Hek

Tom van ‘t Hek

,

Tom van 't Hek is voormalig Nederlands tophockeyer en oud-coach van de Nederlandse vrouwenselectie. Tom won een bronzen medaille bij de Olympische Spelen van Atlanta in 1996. Tom van 't Hek is te boeken bij TARGET Bookings.

Youri Mulder

Youri Mulder

,

Youri Mulder is een Nederlands voormalig betaald voetballer en een voetbalanalist. Youri is de zoon van oud betaald voetballer, schrijver en columnist, Jan Mulder. Youri Mulder is te boeken bij TARGET Bookings.

Jan Mulder

Jan Mulder

,

Jan Mulder is een Nederlands ex-voetballer voor RSC Anderlecht en AFC Ajax, voetbalanalist, tv-persoonlijkheid, schrijver, columnist en acteur. Jan was goed voor 39 Europese wedstrijden en 5 maal voor het Nederlands elftal uitgekomen. Jan Mulder is te boeken bij TARGET Bookings

Richard Krajicek

Richard Krajicek

,

Richard Krajicek is een oud tennisser van wereldniveau. Zijn grootste succes was dat hij in 1996 het Wimbeldon toernooi won! Richard is directeur van het ABN-AMRO toernooi in Ahoy. Richard Krajicek is te boeken bij TARGET Bookings.

Bryan Roy

Bryan Roy

,

Bryan Roy, geboren op 12 februari 1970 is een Nederlands voormalig voetballer en ex-international. Bryan Roy scoorde bij zijn debuut tegen FC Twente. Bryan Roy heeft voor clubs gespeeld als Ajax, het Italiaanse US Foggia, het Duitse Herta BSC en voor NAC Breda. In het Nederlands elftal kwam Roy tot 32 keer aan spelen toe, hierin heeft hij 9 keer gescoord.