Mark Teurlings

Mark Teurlings

,

Mark Teurlings is een Nederlands advocaat gespecialiseerd in strafzaken en echtscheidingszaken. In 2012 werd hij verkozen tot nummer 2 van de Top 10 Strafrechtadvocaten van Nederland. Mark Teurlings is te boeken bij TARGET Bookings.

Gerard Spong

Gerard Spong

,

Gerard Spong is een Nederlandse advocaat van Surinaamse afkomst. Gerard is gespecialiseerd in het strafrecht. Gerard Spong is te boeken bij TARGET Bookings.

Cees Korvinus

Cees Korvinus

,

Cees Korvinus is een Nederlandse advocaat met een specialisatie in strafrechtzaken. Cees is ook voorzitter geweest van de omroep vereniging VARA. Cees Korvinus is te boeken bij TARGET Bookings.

Jan-Hein Kuijpers

Jan-Hein Kuijpers

,

Jan-Hein Kuijpers is een Nederlandse advocaat gespecialiseerd in criminologie. Jan nam Willem Holleeder over van Bram Moszkowicz in 2007. Jan-Hein Kuijpers is te boeken bij TARGET Bookings.

Peter Plasman

Peter Plasman

,

Peter Plasman is Nederlands strafrecht-advocaat en werd door Peter R. De Vries verkozen in de Top 10- strafpleiters. Peter Plasman vertegenwoordigde Mohammed B. die de Nederlandse Theo van Gogh had vermoord. Peter Plasman is te boeken bij TARGET Bookings.

Bram Moszkowicz

Bram Moszkowicz

, ,

Bram Moszkowicz is een Nederlands jurist maar werd bekend als strafadvocaat. Bram had onder meer Willem Holleeder, Willem Endstra en Geert Wilders als cliënten. Bram Moszkowicz is te boeken bij TARGET Bookings.

John van den Heuvel

John van den Heuvel

, ,

John van den Heuvel is zijn carrière begonnen bij de Amsterdamse Politie. Hij schreef een boek over de handel en wandel van vastgoedmagnaat Endstra. John heeft ook zijn eigen misdaadprogramma's. Ontvoerd en Loverboys. John van den Heuvel is te boeken bij TARGET Bookings.

Peter R. De Vries

Peter R. De Vries

, ,

Peter R. de Vries is misdaadverslaggever en had vroeger zijn eigen televisieprogramma. Peter ontving een Emmy Award voor zijn uitzending over de verdwijning van Natalee Holloway, waarin hij Joran van der Sloot enkele opzienbarende uitspraken deed over de verdwijning van Holloway. Tegenwoordig heeft Peter zijn eigen Sportmanagement BV.