Wilt u een presentator boeken? Neem dan contact met TARGET Bookings op.

Presentator Jeroen Latijnhouwers

Presentator Jeroen Latijnhouwers

,

Jeroen Latijnhouwers is een Nederlandse televisiepresentator. Jeroen presenteert Editie NL en valt af en toe in bij RTL Z-Nieuws. Jeroen Latijnhouwers is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentator Oscar Aerts

Presentator Oscar Aerts

,

Oscar Aerts is een Nederlands acteur, voornamelijk bekend door zijn rol als Vincent Muller in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Oscar Aerts is te boeken bij TARGET Bookings.

Menno Bentveld

Menno Bentveld

,

Menno Bentveld is een Nederlands radio- en televisiepresentator. Hij was presentator van DWDD en presenteerde samen met Andrea van Pol het radioprogramma Vroege Vogels op Radio 1. Menno Bentveld is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentator Lodewijk Hoekstra

Presentator Lodewijk Hoekstra

,

Lodewijk Hoekstra is een Nederlands televisiepresentator die al sinds 2003 Eigen Huis & Tuin presenteert als tuinman. Ook is hij tuinman in Koffietijd. Lodewijk Hoekstra is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentator Hidde van Warmerdam

Presentator Hidde van Warmerdam

,

Hidde van Warmerdam is een Nederlands televisiepresentator. Hidde werkte eerst jaren bij AT5 voordat hij aan de slag ging bij het team van Shownieuws. Hidde van Warmerdam is te boeken bij TARGET Bookings.

Dagvoorzitter Mathijs Bouman

Dagvoorzitter Mathijs Bouman

,

Mathijs Bouman is een Nederlands journalist en econoom. Mathijs Bouman is beurscommentator bij RTL Z en schuift ook regelmatig aan tafel als deskundige bij het programma De Wereld Draait Door. Mathijs Bouman is te boeken bij TARGET Bookings.

Dagvoorzitter Leo Blokhuis

Dagvoorzitter Leo Blokhuis

,

Leo Blokhuis is een Nederlandse expert op het gebied van popmuziek. Hij is grafisch ontwerper van beroep, maar bovendien werkzaam als samensteller van diverse radioprogramma's en presentator van televisieprogramma's en schrijver van artikelen voor Revolver, Nieuwe Revu en VARA TV Magazine. Leo Blokhuis is te boeken bij TARGET Bookings.
Permalink Gallery

Presentator Toine van Peperstraten

Presentator Toine van Peperstraten

,

Toine van Peperstraten is een Nederlands sportjournalist. Toine was ruim 10 jaar werkzaam bij de NOS als presentator voor het sportprogramma Studio Sport. Toine van Peperstraten is te boeken bij TARGET Bookings.

Dagvoorzitter Pieter Jan Hagens

Dagvoorzitter Pieter Jan Hagens

,

Pieter Jan Hagens is een Nederlands radio- en televisiepresentator. Pieter Jan Hagens was te zien als presentator bij het AVRO-televisieprogramma De Ochtenden, Jules Unlimited en zelfs Wie is de Mol?. Pieter Jan Hagens is te boeken bij TARGET Bookings.