Maarten van Rossem

Maarten van Rossem

, ,

Maarten van Rossem is een Nederlands historicus gespecialiseerd in de geschiedenis en politiek van de Verenigde Staten. Maarten is regelmatig te gast bij De Wereld Draait Door. Maarten van Rossem is te boeken bij TARGET Bookings.

Willem Vermeend

Willem Vermeend

, ,

Willem Vermeend is een Nederlands Tweede Kamerlid, staatssecretaris en minister. Sinds 2006 is Willem Vermeend hoogleraar Europees fiscaal recht en fiscale economie aan de universiteit Maastricht. Willem Vermeend is te boeken bij TARGET Bookings.

Frits Huffnagel

Frits Huffnagel

, , ,

Frits Huffnagel is een Nederlands politicus voor de VVD. Frits Huffnagel was wethouder van Amsterdam en Den Haag. Frits Huffnagel is te boeken bij TARGET Bookings.

Jan Kees de Jager

Jan Kees de Jager

, ,

Jan Kees de Jager is een Nederlands politicus en econoom. Jan Kees was van 2010 tot 2012 minister van Financiën in het kabinet-Rutte I. Jan Kees de Jager is te boeken bij TARGET Bookings.

Sabine Uitslag

Sabine Uitslag

,

Albertje Sabine Uitslag is een Nederlandse politica en voormalig lid van de Tweede Kamer der Staten Generaal namens het CDA. Sabine Uitslag was de eerste vervanger van een zwangerschapsverlof in de Tweede Kamer. Sabine Uitslag is te boeken bij TARGET Bookings.

Frits Wester

Frits Wester

,

Frits Wester is een Nederlands journalist en parlementair verslaggever voor RTL Nieuws. Frits Wester is te boeken bij TARGET Bookings.