Willem Middelkoop

Willem Middelkoop

,

Willem Middelkoop is een Nederlands publicist, fotograaf, ondernemer en voormalig beurscommentator op RTL Z. Hij bracht ook meerdere boeken uit over onder andere Overleef de Kredietcrisis. Willem Middelkoop is te boeken bij TARGET Bookings.

Tom Coronel

Tom Coronel

, ,

Tom Coronel is een Nederlands autocoureur, uitkomend voor normale straatauto's het WTCC. Dit is een officieel wereldkampioenschap georganiseerd door de organisatie van Formule 1. Tom Coronel is te boeken bij TARGET Bookings.

Ben Tiggelaar

Ben Tiggelaar

,

Ben Tiggelaar is een Nederlandse bedrijfskundige, schrijver van managementboeken en trainer. Hij wordt getypeerd als managementgoeroe. Ben Tiggelaar is te boeken bij TARGET Bookings.

Michiel Muller

Michiel Muller

, ,

Michiel Muller is een Nederlandse ondernemer. Michiel Muller is medeoprichter van Tango en ook van het nieuwe Wegenwachtservice bedrijf, Route Mobiel. Michiel Muller is te boeken bij TARGET Bookings.

Maurice de Hond

Maurice de Hond

,

Maurice de Hond is een Nederlands opiniepeiler en ondernemer. De Hond zat in zijn voorspelling voor de Tweede Kamer verkiezingen van 2006 zeventien zetels naast de werkelijke uitslag. Maurice de Hond is te boeken bij TARGET Bookings.

Carl Meijer

Carl Meijer

,

Carl Meijer is een Nederlands ondernemer. Carl startte zijn eigen bedrijf op zijn zestiende leeftijd en tegenwoordig staat hij op nummer 7 in de top 25 beste ondernemers onder 25 jaar. Carl Meijer is te boeken bij TARGET Bookings.

Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal

, , ,

Annemarie van Gaal is een van de meest gevraagde sprekers. Tijdens haar lezing neemt zij het publiek volledig mee in haar enthousiasme en bevlogenheid. Annemarie is ook beschikbaar als dagvoorzitter. Zij is te boeken bij TARGET Bookings.

René Savelberg

René Savelberg

, ,

René is een enthousiaste spreker en dagvoorzitter die zijn publiek van begin tot eind weet te boeien. In zijn presentaties neemt hij zijn publiek mee op een ontdekkingsreis naar groeikracht - met praktische wetenswaardigheden, nieuwe inzichten, anekdotes en uiteraard veel persoonlijke interactie.

Prof. Dr. Paul Schnabel

Prof. Dr. Paul Schnabel

, , ,

Paul Schnabel, voormalig directeur Sociaal en Cultureel Planbureau, socioloog, is een van de acht universiteitshoogleraren van de Universiteit Utrecht. Hij is columnist van NRC-Handelsblad en Het Financieele Dagblad en bekleedt vele bestuurs-en juryfuncties in het maatschappelijke, economische en culturele leven. Paul Schnabel is te boeken als spreker bij TARGET Bookings.

Drs. Adjiedj Bakas

Drs. Adjiedj Bakas

, ,

Trendwatcher Adjiedj Bakas is een internationaal veelgevraagd spreker op congressen, strategiesessies en andere oploopjes. Hij geeft zo’n tweehonderd lezingen per jaar. Ook is hij veel te zien in de media. Bakas (1963) is provocerend en altijd positief, ook in deze tijden van economische teruggang. Zijn motto is dan ook: “Tegenwind zorgt ervoor dat een vlieger omhoog komt”.