Jules Deelder

Jules Deelder

,

Jules Deelder is een Nederlandse schrijver, dichter, performer en voordrachtskunstenaar. Jules Deelder draagt de bijnaam, De Nachtburgemeester van Rotterdam. Jules Deelder is te boeken bij TARGET Bookings.

Maarten van Rossem

Maarten van Rossem

, ,

Maarten van Rossem is een Nederlands historicus gespecialiseerd in de geschiedenis en politiek van de Verenigde Staten. Maarten is regelmatig te gast bij De Wereld Draait Door. Maarten van Rossem is te boeken bij TARGET Bookings.

Ronald Giphart

Ronald Giphart

,

Ronald Giphart is een Nederlandse schrijver. Ronald Giphart is verwierf landelijke bekendheid met zijn boeken, Ik ook van jou en Phileine zegt Sorry. Ronald Giphart is te boeken bij TARGET Bookings.

Kluun

, ,

Kluun is een pseudoniem van Raymond van de Klundert. Kluun is de naam waaronder hij produceert. Kluun is de schrijver van het immens populaire boek, Komt een vrouw bij de dokter. Dit boek is in 23 andere talen vertaald en heeft meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht. Kluun is te boeken als spreker bij TARGET Bookings.

Nico Dijkshoorn

Nico Dijkshoorn

,

Nico Dijkshoorn is een Nederlands schrijver, columnist, dichter en muzikant. Nico Dijkshoorn brak door toen hij voor de Volkskrant werd uitgenodigd om een sportcolumn te schrijven. Vanaf 2008 zit Nico iedere woensdag bij De Wereld Draait Door. Nico Dijkshoorn is te boeken bij TARGET Bookings.