Bram Moszkowicz

Bram Moszkowicz

, ,

Bram Moszkowicz is een Nederlands jurist maar werd bekend als strafadvocaat. Bram had onder meer Willem Holleeder, Willem Endstra en Geert Wilders als cliënten. Bram Moszkowicz is te boeken bij TARGET Bookings.

Antoin Peeters

Antoin Peeters

,

Antoin Peeters ie een Nederlands journalist en nieuwslezer voor RTL. Antoin presenteert sinds 2012 de verslaggeving van het Koninklijk Huis. Antoin Peeters is te boeken bij TARGET Bookings.

Inge Ipenburg

Inge Ipenburg

,

Inge Ipenburg is een Nederlanse actrice en voornamelijk bekend door haar rol als Martine Hafkamp in Goede Tijden, Slechte Tijden. Ze is eveneens bekend door haar rol als Sophie Noordermeer in Westenwind. Inge Ipenburg is te boeken bij TARGET Bookings.

Erwin Olaf

Erwin Olaf

, ,

Erwin Olaf is een zeer bekend Nederlands fotograaf. Erwin heeft geheel zijn eigen humoristische en sensuele stijl, waarmee hij zowel vrij werk maakte als vele opdrachten in de journalistieke en culturele sector. Erwin Olaf is te boeken bij TARGET Bookings.

Huub Stapel

Huub Stapel

,

Huub Stapel is een Nederlands acteur. Huub is vooral bekend geworden door zijn rol als Johnny in Flodder, zijn rol in De Lift en zijn rol in Amsterdamned. Huub Stapel is te boeken bij TARGET Bookings.

Monique van de Ven

Monique van de Ven

,

Monique van de Ven is een Nederlandse actrice. Van de Ven ontving twee keer een Gouden Kalf, in 1985 voor haar oeuvre en tien jaar later voor haar optreden in film Romeo. Monique van de Ven is te boeken bij TARGET Bookings

Marc van der Linden

Marc van der Linden

,

Marc van der Linden is een Nederlands Koninklijk Huis-deskundige en tevens ook schrijver van het boek van 'toen-nog' Prinses Máxima. Marc is vaste royaltydeskundige in het team van RTL Boulevard. Marc van der Linden is te boeken bij TARGET Bookings.

Ruud Feltkamp

Ruud Feltkamp

,

Ruud Feltkamp is een Nederlands acteur. Ruud is voornamelijk bekend door zijn rol als Noud Albers in Goede Tijden, Slechte Tijden. Verder speelde Ruud toen hij klein was een hoofdrol in de film, Kruimeltje. Ruud Feltkamp is te boeken bij TARGET Bookings.

Caroline de Bruijn

Caroline de Bruijn

,

Caroline de Bruijn is een Nederlandse actrice die bekend is door haar rol als Janine Elschot in Goede Tijden, Slechte Tijden. Haar echtgenoot is Erik de Vogel, hij speelt Ludo Sanders in GTST. Caroline de Bruijn is te boeken bij TARGET Bookings.

Kluun

, ,

Kluun is een pseudoniem van Raymond van de Klundert. Kluun is de naam waaronder hij produceert. Kluun is de schrijver van het immens populaire boek, Komt een vrouw bij de dokter. Dit boek is in 23 andere talen vertaald en heeft meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht. Kluun is te boeken als spreker bij TARGET Bookings.