Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal

, , ,

Annemarie van Gaal is een van de meest gevraagde sprekers. Tijdens haar lezing neemt zij het publiek volledig mee in haar enthousiasme en bevlogenheid. Annemarie is ook beschikbaar als dagvoorzitter. Zij is te boeken bij TARGET Bookings.

Dennis van der Geest

Dennis van der Geest

,

Dennis van der Geest is naast een succesvol judoka ook ondernemer. Deze combinatie maakt zijn lezingen geschikt voor het bedrijfsleven. Dennis van der Geest is exclusief te boeken bij TARGET Bookings.

René Savelberg

René Savelberg

, ,

René is een enthousiaste spreker en dagvoorzitter die zijn publiek van begin tot eind weet te boeien. In zijn presentaties neemt hij zijn publiek mee op een ontdekkingsreis naar groeikracht - met praktische wetenswaardigheden, nieuwe inzichten, anekdotes en uiteraard veel persoonlijke interactie.

Prof. Dr. Paul Schnabel

Prof. Dr. Paul Schnabel

, , ,

Paul Schnabel, voormalig directeur Sociaal en Cultureel Planbureau, socioloog, is een van de acht universiteitshoogleraren van de Universiteit Utrecht. Hij is columnist van NRC-Handelsblad en Het Financieele Dagblad en bekleedt vele bestuurs-en juryfuncties in het maatschappelijke, economische en culturele leven. Paul Schnabel is te boeken als spreker bij TARGET Bookings.