Marvy Rieder

Marvy Rieder

,

Marvie Rieder is een Nederlands topmodel. Op haar negentiende werd zij gevraagd door een fotograaf. Na anderhalf jaar had ze er genoeg van en ging ze weer studeren. Eenmaal terug in de modewereld verhuisde ze naar New York en daar begon het pas echt. Marvie Rieder is te boeken bij TARGET Bookings.

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen

,

Olcay Gulsen is een Nederlands modeontwerpster en eigenaar van het merk Supertrash. In 2009 nam Olcay het over van haar co-partner en sinds dien is het in meer dan 24 landen verkrijgbaar. Boek Olcay Gulsen bij TARGET Bookings.

Marlies Dekkers

Marlies Dekkers

,

Marlies Dekkers is een Nederlands modeontwerpster. Marlies Dekkers verwierf internationale bekendheid toen zij doorbrak met haar lingeriemerk, Undressed. Marlies Dekkers is te boeken bij TARGET Bookings.

Presentatrice Fiona Hering

Presentatrice Fiona Hering

, ,

Fiona Hering is een Nederlandse verslaggeefster, auteur en presentatrice van televisieprogramma's. Zij presenteerde verschillende programma's voor RTL. Fiona Hering is te boeken bij TARGET Bookings.

Jan Heemskerk

Jan Heemskerk

,

Jan Heemskerk is een Nederlands eindredacteur van het mannenblad Playboy. Verder is Jan ook eindredacteur voor het blad 'James'. Jan Heemskerk is te boeken bij TARGET Bookings.

Fred van Leer

Fred van Leer

,

Fred van een Leer is een Nederlandse stylist. Hij verzorgt voor veel tv-programma's, bands, magazines en shows de styling. Bekende uitspraken zijn, 'hoe meer kleur hoe beter', en 'elke vrouw hoort een goede hak te hebben'. Fred van Leer is te boeken bij TARGET Bookings

Mart Visser

Mart Visser

,

Mart Visser is een Nederlands modeontwerper. Mart volgde de opleiding Saga International Design Centre in Kopenhagen en liep onder andere stage bij Frans Molenaar en Anne Klein. Mart Visser is te boeken bij TARGET Bookings.

Jan Taminiau

Jan Taminiau

,

Jan Taminiau is een Nederlands modeontwerper. Taminiau is uitgegroeid tot één van de bekendste modeontwerpers in de Benelux. In 2013 creëerde Jan een iconische jurk, de jurk voor Koningin Máxima op Prinsjesdag. Jan Taminiau is te boeken bij TARGET Bookings.

Annic van Wonderen

Annic van Wonderen

,

Annic van Wonderen is een Nederlandse zakenvrouw in hart in nieren, mode-expert en alleskenner op het gebied van social media. In 2009 richtte Annic, I Love Fashion News.com op. Hiermee heeft zij in 2013 dé grootste modenieuws site van Nederland. Annic van Wonderen is te boeken bij TARGET Bookings.