Bij TARGET Bookings kunt u terecht voor het boeken van DJ’s

DJ Ferri Somogyi

DJ Ferri Somogyi

,

DJ Ferri Somogyi is een Nederlandse DJ en acteur. Ferri Somogyi is bekend geworden door zijn rol als Rik de Jong in Goede Tijden Slechte Tijden. DJ Ferri Somogyi is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Quintino

DJ Quintino

,

DJ Quintino is een Nederlands diskjockey. Quintino verwierf nationale bekendheid door zijn remix van Rap das Armas en zijn single samen met Sandro Silva, Epic. DJ Quintino is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Fajah Lourens

DJ Fajah Lourens

,

DJ Fajah Lourens is een Nederlands diskjockey. Fajah maakte in 2012 haar debuut als producer/dj in Nederland. Tegenwoordig heeft ze opgetreden in Mallorca, Las Vegas, Dubai, Marokko en India. DJ Fajah Lourens is te boeken bij TARGET Bookings.

Feest DJ Ruud

Feest DJ Ruud

,

Feest DJ Ruud is een Nederlandse DJ. Feest DJ Ruud is bekend van zijn enorme hit, Gas op die Lollie, en natuurlijk Waar is dat Feestje? Hier is dat Feestje! Feest DJ Ruus is te boeken bij TARGET Bookings.

La Fuente

La Fuente

,

La Fuente is een Nederlands dj en treed al ruim 10 jaar op in het binnen en buitenland. La Fuente heeft opgetreden in landen als, Vietnam, Spanje, Turkije, Curaçao, Rusland, België en natuurlijk Nederland. La Fuente is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Roog

DJ Roog

,

DJ Roog is een Nederlands DJ. DJ Roog heeft op verschillende podia opgetreden, waaronder Sensation van ID&T, 40.000 bezoekers. DJ Roog is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Barry Paf

DJ Barry Paf

,

Barry Paf is een Nederlands radio-dj en ambassadeur van Dance4Life. Hij is radio-dj bij RADIO 538 en presenteert hier Barry's Weekend Vibe. Barry Paf is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Alvaro

DJ Alvaro

,

DJ Alvaro is een Nederlandse diskjockey met grote hits zoals Welcome To The Jungle en Make The Crowd Go. Tegenwoordig staat hij op de grootste festivals in de hele wereld, zoals Ultra, Tomorrowland enz. DJ Alvaro is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Artistic Raw

DJ Artistic Raw

,

DJ Artistic Raw is een Nederlandse diskjockey. Zijn mixtapes zijn veel beluisterd en zelfs bekend. The Drugshouse Volume 2 werd binnen 2 weken meer dan 1000 keer gedownload. DJ Artistic Raw is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Sandro Silva

DJ Sandro Silva

,

DJ Sandro Silva is een Nederlandse DJ. DJ Sandro Silva werd bekend door zijn hit, Epic, samen met DJ/producer Quintino. De track werd een nummer 1-hit. DJ Sandro Silva is te boeken bij TARGET Bookings.