Herman den Blijker

Herman den Blijker

,

Herman den Blijker is een Nederlandse chef-kok. De grote sigarenrokende chef-kok staat bekend om zijn Rotterdamse directe mentaliteit. Ook presenteert hij bijvoorbeeld Herrie in de Keuken. Herman den Blijker is te boeken bij TARGET Bookings.

Rudolph van Veen

Rudolph van Veen

,

Rudolph van Veen is een Nederlandse kok. Rudolph is vooral bekend door zijn optreden in het RTL-programma Life & Cooking en zijn programma's op 24Kitchen. Rudolph van Veen is te boeken bij TARGET Bookings.

Goedele Liekens

Goedele Liekens

,

Goedele Liekens is een voormalig Miss België, televisiepresentatrice en seksuologe. Liekens is ook auteur, zo schreef zij '69 vragen over seks, waar je nooit het juiste antwoord op kreeg, Het Vaginaboek en Het Penisboek. Goede Liekens is te boeken bij TARGET Bookings.

Vivian Reijs

Vivian Reijs

,

Vivian Reijs is een echte ondernemer, slim en ambitieus. Zij heeft een diploma als voedingscoach en is zo haar eigen vitaliteitsplatform begonnen sinds 2013. Bij de Radio10 luisteraars is Vivian bekend vanwege haar tips over een gezondere levensstijl. Vivian Reijs is te boeken bij TARGET Bookings.

Sergio Herman

Sergio Herman

,

Sergio Herman is een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de nieuwe lichting chef-koks in Europa. Zijn restaurant Oud Sluis heeft in 2010 3 Michelin Sterren behaald. Sergio Herman is te boeken bij TARGET Bookings.

Robert Kranenborg

Robert Kranenborg

,

Robert Kranenborg deelt graag zijn kennis en ervaring op culinair gebied. Hierdoor is het programma Topchef op RTL5 hem op het lijf geschreven maar gaat hij ook bij presentaties en workshops graag nog net iets verder. Robert Kranenborg is ook regelmatig te zien in De Wereld Draait Door.