John Ewbank

John Ewbank

,

John Ewbank is een Nederlands songwriter en muziekproducent. Hij is de man achter Brosato-hits als De Waarheid, Wereld zonder Jou, de Bestemming, Binnen en Rood. John Ewbank is een te boeken bij TARGET Bookings.

Isa Hoes

Isa Hoes

,

Isa Hoes is een Nederlands toneel-, film-, televisie-, en stemactrice en scenarioschrijfster. Isa Hoes verwierf nationale bekendheid door haal rol van Myriam in de soap Goede tijden, Slechte Tijden. Isa Hoes is te boeken bij TARGET Bookings.

Tygo Gernarndt

Tygo Gernarndt

,

Tygo Gernandt is een Nederlands acteur en stemacteur. Na rolletjes in GTST, en 12 steden, 13 ongelukken, verwierf hij in Voor hete vuren landelijke bekendheid. Tygo Gernandt is te boeken bij TARGET Bookings.

Erwin Olaf

Erwin Olaf

, ,

Erwin Olaf is een zeer bekend Nederlands fotograaf. Erwin heeft geheel zijn eigen humoristische en sensuele stijl, waarmee hij zowel vrij werk maakte als vele opdrachten in de journalistieke en culturele sector. Erwin Olaf is te boeken bij TARGET Bookings.

Heleen van Royen

Heleen van Royen

,

Heleen van Royen is een Nederlandse romanschrijver en columnist. Van de boeken van Heleen werden ruim anderhalf miljoen exemplaren verkocht en haar werk is in meer dan dertien landen verschenen. Heleen van Royen is te boeken bij TARGET Bookings.

Ali B

, ,

Ali Bouali, beter bekend als Ali B. Als Ali B spreekt, verbindt hij zijn persoonlijke ontwikkeling met entertainment. In een inspirerende en verrassende feelgoodshow over dromen, succes en presteren deelt Ali B zijn passie met het publiek.