Bent u op zoek naar een cabaretier? TARGET Bookings helpt u met de juiste cabaretier boeken.

Cabaretier Harry Glotzbach

Cabaretier Harry Glotzbach

Cabaretier Harry Glotzbach is een Nederlandse stand-up comedian en cabaretier. Harry laat je verrassen door zijn grappige verhalen die ogenschijnlijk uit het dagelijke leven zijn gegrepen. Harry Glotzbach is te boeken bij TARGET Bookings.

Cabaretier Jim Speelmans

Cabaretier Jim Speelmans

Jim Speelmans is een Nederlands stand-up comedian en cabaretier. Jim Speelmans wist zijn publiek te overtuigen tijdens Comedyfactory en Laughing Matters. Jim Speelmans is te boeken bij TARGET Bookings.

Cabaretiers Rope Theater

Cabaretiers Rope Theater

Rope Theater bestaat uit twee zeer getalenteerde mannen. Peter Douw en Roel Pot. Zij staan garant voor een unieke show. Cabaretiers Rope Theater zijn te boeken bij TARGET Bookings.

Cabaretier Martijn Oosterhuis

Cabaretier Martijn Oosterhuis

Martijn Oosterhuis is een Nederlands cabaretier en stand-upcomedian. Martijn behoorde in 2004 tot één van de lama's in het populaire programma De Lama's. Martijn Oosterhuis is te boeken bij TARGET Bookings.

Cabaretier Kasper van Kooten

Cabaretier Kasper van Kooten

Kasper van Kooten is een Nederlands acteur, cabaretier, drummer, zanger, songwriter, componist, arrangeur, auteur en presentator voornamelijk bekend van de televisieseries All Stars, Toscane en De co-assistent. Kasper van Kooten is te boeken bij TARGET Bookings.

Cabaretduo MiER

Cabaretduo MiER

Cabaretduo Mier is erg uniek. Door hun dagelijkse ervaring weet het duo elkaar blindelings te vinden en het enthousiasme werkt aanstekelijk. Duo MiER is te boeken bij TARGET Bookings.

Cabaretier Viggo Waas

Cabaretier Viggo Waas

Viggo Waas is een Nederlands cabaretier, acteur, televisieprogrammamaker, schrijver en zanger. Viggo Waas verwierf landelijke bekendheid via Kopspijkers. Viggo Waas is te boeken bij TARGET Bookings.

Cabaretier Raoul Heertje

Cabaretier Raoul Heertje

Raoul Heertje is een Nederlands stand-upcomedian en tekstschrijver. In 1990 startte hij samen met zijn broer de Comedytrain. Raoul was te zien in bijvoorbeeld Dit was het nieuws. Raoul Heertje is te boeken bij TARGET Bookings.

Cabaretiers Van der Laan & Woe

Cabaretiers Van der Laan & Woe

Van der Laan & Woe is een Nederlands cabaretduo bestaande uit Niels van der Laan en Jeroen Woe. Het cabaretduo werd bekend door een onderdeel in Langs de Leeuw, namelijk de Kwis. Van der Laan & Woe zijn te boeken bij TARGET Bookings.

Cabaretier Dennis van de Ven

Cabaretier Dennis van de Ven

Dennis van de Ven is een Nederlands regisseur, acteur, schrijver, zanger, televisiemaker en cabaretier. Van de Ven is tegenwoordig te zien in 'Smeris', een humoristische serie op BNN. Dennis van de Ven is te boeken bij TARGET Bookings.