Bij TARGET Bookings kunt u diverse bands boeken.

BLØF

,

BLØF is een Nederlandse band. Iedereen in Nederland kent BLØF wel. In 2013 hadden zij nog een grote hit, samen met Nielson. BLØF is te boeken bij TARGET Bookings.
De jeugd van tegenwoordig boeken

De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig

,

Watskeburt!? De Jeugd van Tegenwoordig is een Nederlandse rapgroep. DJVT is een gevestigde naam in de muziekwereld in Nederland. De Jeugd van Tegenwoordig is te boeken bij TARGET Bookings.

Big, Black & Beautiful

Big, Black & Beautiful

,

Big, Black & Beautiful is een Nederlandse zanggroep. Deze groep is opgericht door Bos Theaterproducties. Naast de theatervoorstelling treedt de groep regelmatig op in het land. Big, Black & Beautiful is te boeken bij TARGET Bookings.

Racoon

,

Racoon is een Nederlandse band bestaand uit 4 leden. Racoon heeft zich ontwikkeld van een melodieuze rockgroep tot een band die zich steeds meer toelegt op de singer-songwriter-achtig repertoire, met prominente rol voor de akoestische gitaar. Racoon is te boeken bij TARGET Bookings.

Gentlemen of Soul

Gentlemen of Soul

,

Gentlemen of Soul is een Nederlandse soul-band. Gentlemen of Soul bestaat uit twee heren en één dame. Zij hebben erg veel ervaring en doen er alles aan om het publiek te laten swingen. Gentlemen of Soul is te boeken bij TARGET Bookings.

NightTrain

NightTrain

,

NightTrain is een Nederlandse band wat bestaat uit acht leden, zij hebben een enorme passie voor muziek. Samen maken zij uw gasten non-stop aan het swingen met repertoire van bekende covers. NightTrain is te boeken bij TARGET Bookings.

The Recipe

The Recipe

,

The Recipe, dé non-stop partyband, alle hits in de mix, natuurlijk live gespeeld met veel energie en enthousiasme waarmee zij zich als coverband elke show onderscheiden! The Recipe is te boeken bij TARGET Bookings.

Booming Piano’s

Booming Piano’s

, ,

Booming Piano's is gebaseerd op het Dueling Piano's concept, wat al jaren een grote hit is in Amerika. Iedere pianist heeft de klasse van zang, entertainment en pianospel in zijn of haar vingers. Booming Piano's zijn te boeken bij TARGET Bookings.

The Gentlemen

The Gentlemen

,

The Gentlemen zijn een Nederlandse band wat bestaat uit vijf heren. The Gentlemen onderscheiden zich van andere coverbands door een buitengewoon breed en up-to-date repertoire. The Gentlemen is te boeken bij TARGET Bookings.

The Obsessions

The Obsessions

,

The Obsessions is een Nederlandse soul-band wat bestaat uit zes personen, vier heren en twee dames. Hiervan zijn twee vocalisten, toetsen, drums, bas en gitaar. The Obsessions zijn te boeken bij TARGET Bookings.