Wilt u een artiest of een DJ boeken? TARGET Bookings helpt u bij het boeken van de juiste artiest of DJ.

DJ Ferri Somogyi

DJ Ferri Somogyi

,

DJ Ferri Somogyi is een Nederlandse DJ en acteur. Ferri Somogyi is bekend geworden door zijn rol als Rik de Jong in Goede Tijden Slechte Tijden. DJ Ferri Somogyi is te boeken bij TARGET Bookings.

BLØF

,

BLØF is een Nederlandse band. Iedereen in Nederland kent BLØF wel. In 2013 hadden zij nog een grote hit, samen met Nielson. BLØF is te boeken bij TARGET Bookings.

DJ Quintino

DJ Quintino

,

DJ Quintino is een Nederlands diskjockey. Quintino verwierf nationale bekendheid door zijn remix van Rap das Armas en zijn single samen met Sandro Silva, Epic. DJ Quintino is te boeken bij TARGET Bookings.
De jeugd van tegenwoordig boeken

De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig

,

Watskeburt!? De Jeugd van Tegenwoordig is een Nederlandse rapgroep. DJVT is een gevestigde naam in de muziekwereld in Nederland. De Jeugd van Tegenwoordig is te boeken bij TARGET Bookings.

Boris Titulaer

Boris Titulaer

,

Boris Titulaer is een Nederlands zanger. Boris verwierf nationale bekendheid tijdens het televisieprogramma Idols II. Dit programma won hij. Boris Titulaer is te boeken bij TARGET Bookings.

Jennifer Ewbank

Jennifer Ewbank

,

Jennifer Ewbank is een Nederlandse zangeres, pianist en componist. Ze verwierf nationale bekendheid door haar deelname aan het televisieprogramma The Voice of Holland 2010. Jennifer Ewbank is te boeken bij TARGET Bookings.

Laura Fygi

Laura Fygi

,

Laura Fygi is een Nederlands zangeres. Tussen 1984 en 1989 was Laura Fygi lid van één van Nederlands populairste meidengroepen van dat moment: Centerfold. Laura Fygi is te boeken bij TARGET Bookings.

Rob de Nijs

Rob de Nijs

,

Rob de Nijs is een Nederlands zeer succesvol zanger. Al meer dan 40 jaar is Rob één van de meest bekende en geliefde artiesten in Nederland. Met merevoudig goud en platina, is hij een voorbeeld voor de Nederlandse muziekwereld. Rob de Nijs is te boeken bij TARGET Bookings.

Anita Meyer

Anita Meyer

,

Anita Meyer is een Nederlandse zangeres. Zij had verschillende hits van Why Tell Me Why, Het Spijt me en I've Heard It All Before. Anita Meyer is te boeken bij TARGET Bookings.
Willeke Alberti boeken

Willeke Alberti

Willeke Alberti

,

Willeke Alberti is een Nederlands zangeres en actrice. Vroeger heeft zij vele hits gehad als Mijn Dagboek en De Winter Was Lang. Willeke Alberti is te boeken bij TARGET Bookings.