Wilt u een act of een show boeken? Neem contact op met TARGET Bookings

Niek Boes

Niek Boes

,

Een optreden van Niek Boes is één van de meest unieke showspektakels in de wereld. Zijn gave om door middel van zijn stem een soundtrack van uw bedrijf een thema of onderwerp te maken is spectaculair, indrukwekkend en onvergetelijk. Boek Niek Boes bij TARGET Bookings.

Magic Unlimited

Magic Unlimited

,

Magic Unlimited is een Nederlands trio illusionisten, bestaande uit Oscar Kazan, Renzo Kazan en Maartje van Olst. Oscar, Renzo, en Mara treden al sinds 1996 op. Magic Unlimited is te boeken bij TARGET Bookings.

Hans Kazàn

Hans Kazàn

,

Hans Kazan is een Nederlands goochelaar en televisiepresentator. Hans Kazan is bekend geworden in Nederland door eigen goochelshows bij de TROS maar ook als quizmaster bij RTL. Hans Kazan is te boeken bij TARGET Bookings.

Veldhuis & Kemper

Veldhuis & Kemper

, ,

Veldhuis & Kemper is een Nederlands cabaret- en muziekduo, bestaand uit Remco Veldhuis en Richard Kemper. Veldhuis & Kemper verwierf nationaal bekendheid met het lied, Ik Wou Dat Ik Jou Was. Veldhuis & Kemper zijn te boeken bij TARGET Bookings.

Lange Frans

Lange Frans

,

Lange Frans is een Nederlandse rapper, televisiepresentator en heeft zijn eigen radioprogramma op Slam FM, Vol Gas Met Frans. Lange Frans vormde jaren lang een duo met Baas B. Lange Frans is te boeken bij TARGET Bookings.

New Timeless

New Timeless

, ,

New Timeless is een Nederlands zangduo. Als New Timeless het podium heeft betreden, zullen zij de gasten laaiend enthousiast maken. New Timeless is te boeken bij TARGET Bookings.

Hans Klok

Hans Klok

,

Hans Klok is een Nederlandse illusionist, goochelaar en ook acteur. In 1990 wint Hans Klok de Grand Prix, met 'de snelste metamorfose ter wereld'. Dit geeft hem de bijnaam, “The fastest magician in the World”. Hans Klok is te boeken bij TARGET Bookings.

DDF Crew

DDF Crew

,

DDF is een Belgische Double Dutch crew die is ontstaan in 2003. Zij kregen landelijk en Nederlandse bekendheid door hun deelname aan Holland's Got Talent in 2012 die zij uiteindelijk ook wonnen. DDF Crew is te boeken bij TARGET Bookings.

The Opposites

The Opposites

,

The Opposites is een rappersduo bestaande uit Big2 en Willem. Er is veel gebeurd sinds The Opposites in 2006 doorbraken met de hit ‘Slaap’ van het album ‘De Fik Er In’. The Opposites zijn te boeken bij TARGET Bookings.

Candy Dulfer

Candy Dulfer

,

Candy Dulfer is een Nederlands saxofoniste en de dochter van bekend saxofonist Hans Dulfer. Zij was in 2013 jurylid tijdens het programma X-Factor. Candy Dulfer is te boeken bij TARGET Bookings.