Project Description

Presentatrice Yolanthe Sneijder-Cabau

Yolanthe Sneijder-Cabau is geboren op 19 maart 1985 op Ibiza. Yolanthe is een Nederlands-Spaanse actrice en ook tv-presentatrice. Yolanthe is ook bekend als Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Wil jij Yolanthe Sneijder-Cabau boeken als presentatrice voor een evenement?

Yolanthe speelde in onder andere een videoclip van Charly Luske. Hiervoor mocht ze afreizen naar Turkije. Even later ging zij voor de opnames van Costa!, wéér naar Turkije. Vervolgens ging Yolanthe naar Oostenrijk voor ‘Snowfever’. Sneijder-Cabau speelde ook in de hit-serie Onderweg Naar Morgen. Hierin speelde ze de rol van Julia en daarvoor mocht ze naar Brazilië. In 2006 start ze met de presentatie van BNN’s nieuwe programma ‘URBNN’, dat een vervolg kent in 2007. In dat laatste jaar is ze voor het eerst te zien als teamlid van Try Before You Die, ook van BNN.

Sneijder-Cabau maakte een overstap van de BNN naar de TROS. Op 24 oktober 2008 won ze haar eerste Televizier Talentaward. In april 2012 werd bekendgemaakt dat Yolanthe een rol krijgt in de Amerikaanse film Pain and Gain met Mark Wahlberg en Ed Harris. In maart 2013 kwam de film Valentino uit, daarin speelt Yolanthe Sneijder-Cabau de vriendin van Johnny de Mol.

Buiten het acteren en presenteren, heeft Yolanthe Sneijder-Cabau, samen met Arjan Erkel, een eigen stichting. Stichting Stop Kindermisbruik. Deze stichting zet zich in om kindermisbruik te voorkomen en kinderen die al misbruikt worden te verlossen daarvan. Zo zette ze zich daarnaast in om mensen over hun trauma’s heen te komen en ze een toekomst te bieden.

Yolanthe Sneijder-Cabau is te boeken als presentatrice bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Yolanthe Sneijder-Cabau Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatrices