Project Description

Vincent Everts

Vincent Everts is geboren op 12 mei 1959. Vincent Everts is een Nederlandse trendwatcher en video blogger op het gebied van internet en techniek.

Nadat hij van 1988-1993 als ondernemer in de Verenigde Staten het documentmanagementbedrijf Cyco Software startte werd Everts in 1995 directeur van het beginnende Mediaplaza in Utrecht. Dit bleef hij tot 1999. Media Plaza had als missie om het demonstratiecentrum van internet te zijn waar ondernemers kennismaken met de mogelijkheden van internet zoals E-commerce.

Everts was van 2001 tot 2004 voorzitter van de vereniging NGN (4000 netwerkprofessionals). Hij werkte met onder andere Roel Pieper aan projecten zoals het kilometerheffingsproject voor het ministerie van Verkeer en Waterstaat. Een vernieuwend project dat destijds veel kritiek kreeg.

Vincent Everts heeft gewerkt voor bedrijven en instellingen waaronder KPN, NOS en het Ministerie van Economische Zaken.

Everts is tevens CEO en investeerder van het bedrijf Innovader.

Daarbuiten geeft Vincent Everts ook lezingen over ontwikkelingen rondom nieuwe technologieën en innovatie. Hij schreef een column bij BNR Nieuwsradio bij De Telegraaf. Everts ontving de Kubbikprijs van de Universiteit van Tilburg.

Vincent Evers is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Vincent Everts Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Sprekers