Project Description

Presentatrice Victoria Koblenko

Victoria Koblenko is geboren in Oekraïne op 19 december 1980. Victoria is een Nederlandse actrice, presentatrice en columniste van Oekraïense komaf, die het best bekend is van haar rol als Isabella Kortenaer in de Nederlandse soap Goede Tijden, Slechte Tijden.

Victoria verhuisde op haar twaalde naar Nederland. Hier volgde zij een gymnasiumopleiding aan het Krimpenerwaard. Ondanks haar onbekendheid met de Nederlandse taal, behaalde Victoria Koblenko haar diploma in vijf jaar! Tijdens haar middelbareschooltijd figureert Victoria regelmatig aan reclamespotjes. Victoria deed auditie bij het castingbureau Harry Klooster, hier kreeg Victoria Koblenko al gauw een rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Victoria was te zien als, Isabella Kortenaer. Dit deed zij van 26 september tot en met 1 jui 2010.

Victoria Koblenko kreeg landelijk bekendheid door haar rol Isabella Kortenaer in de populaire serie op RTL-4 Goede Tijden, Slechte Tijden. Buiten het acteren heeft Victoria zich ook op andere zaken gericht. Zo presenteerde Victoria Shock Doc van Yorin en was naast Angela Groothuizen, Froukje de Both, Gordon en Winston Gerschtanowitz presentator van het Talpa-programma ”Thuis’. Van september 2005 tot januari 2009 schreef ze wekelijks een column in het dagblad Metro. Ook heeft Victoria twee jaar lang wekelijks een colum geschreven voor het dagblad Trouw.

Victoria heeft mee gedaan aan het derde seizoen van de populaire serie, Feuten. Hierin speelde zij de rol van Fleur Haverkamp. Vanaf juni 2013 startte de opnames van het programma Bloedverwanten. Victoria Koblenko presenteert vanaf 30 maart 2014 het nieuwe seizoen van Spuiten & Slikken.

Victoria Koblenko is te boeken als presentatrice bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

€ 3.000 - € 6.000

Victoria Koblenko Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatrices