Project Description

The Recipe

The Recipe band, dé non-stop partyband: alle hits in de mix, natuurlijk live gespeeld met veel energie en enthousiasme waarmee zij zich als coverband elke show onderscheiden! Met een menukaart vol dansbare hits in de mix en de beste ingrediënten zorgt dit recept voor FEEST: entertainment op het podium, interactie met het publiek en een volle dansvloer, The Recipe brengt elk feest tot het kookpunt.

The Recipe is ontstaan doordat zij vaak iets misten op een feest met muziek. Ongetwijfeld zal je het herkennen; Live bands zijn vaak saak, ze spelen lange nummers en nét als het feest op gang komt wordt dit hinderlijk onderbroken door pauzes tussen nummers. Bij een DJ misten zij het gevoel van een dampende echte live band en viel er voor publiek weinig te genieten omdat er op het podium niets gebeurt.

The Recipe is the best of both: snelheid en afwisseling van alleen de beste hits zoals je kent van een DJ, gecombineerd met show, entertainment en alles helemaal live gespeeld door een professionele topband. Je hoeft dus nooit meer te twijfelen tussen band en DJ voor jouw feest!

The Recipe zijn te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

The Recipe Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Artiesten en DJS