Project Description

The Partysquad

DJ Jerry en MC Ruben leerden elkaar kennen tijdens de Wanted tour voor nieuw talent. Het publiek was nog onbekend met de muziek die de tour bracht, dus pakte MC Ruben de microfoon om zo het publiek op te hypen op de draaisets van DJ Jerry. Zo werd toen spontaan de basis gelegd voor wat later het ijzersterke samenwerkingsverband zou worden. In dat zelfde jaar begonnen ze hun eerste vast club avond in de Amsterdamse club Margaritas. Sindsdien is het in een stroomversnelling gegaan met The Partysquad.

De eerste officiële single release van The Partysquad is de single “Wat Wil Je Doen”, die tevens de titeltrack is van de succesvolle speelfilm Het Schnitzelparadijs. Begin 2006 kwam er een nieuwe track, deze behaalde de top 20 positie in de charts. Dit deden zij met het nummer I’m Sorry, samen met DJ Chuckie en zanger Gio. In april 2006 scoort The Partysquad wederom een top 5 hit met de track “Rampeneren”, een samenwerking met Ali B. en Yes-R. Deze single staat maar liefst 15 weken in de charts. Kort daarna volgen nog twee club singles, “Hard2get” ft Gio, Ali B. en Ambush en “Dat is die shit” ft Darryl, Gio, Negativ en Nino.

In oktober 2006 zorgt The Partysquad samen met Extince, Jacqueline Govaert en (Big Boy) Caprice voor de opening, en tevens de anthem, van de TMF Awards 2006. In de weken die volgen ontstaat zo’n enorme vraag naar dit nummer genaamd: “Ben Je Down”, dat TMF samen met The Partysquad besluit de single als ‘download only’ single uit te brengen. Alle opbrengsten van deze singleverkoop gaan naar het goede doel Dance4Life. Op 9 december komt de single op basis van alleen downloads binnen op nummer 4 in de Single Top 100!

De hele voortgang wordt abrupt een halt toegeroepen wanneer Jerry in september 2008 betrokken raakt bij een ernstig auto-ongeluk op het Spaanse eiland Ibiza. Vlak na het ongeluk komt de track “Licht van de laser” uit, waarvan de clip enkele dagen voor het ongeluk is geschoten. Dit is de laatste single die officieel gereleased wordt, het herstel van Jerry is de eerste prioriteit voor de jongens.

Begin 2010 is Jerry weer up and going en klaar voor een comeback met Ruben en The Partysquad. Een comeback die The Partysquad opnieuw op de kaart gaat zetten. Een verse sound, nieuwe uitstraling, een nieuw begin. Naast de nieuwe singles “A(msterdamn), “Welkom Terug” en “Lucky Star”, bereiden de jongens weer een zomertour voor en wordt er weer volop geproduceerd. Tijd om weer een beetje lawaai te maken!

De comeback word uiteindelijk een groot succes. The Partysquad staat weer op de kaart met hits als: “Helemaal naar de Klote”, “PantsDown” en “Welkom Terug”.

The Partysquad boeken? Dat doe je bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

The Partysquad Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht artiesten