Project Description

The Gentlemen

The Gentlemen is een Nederlandse band wat bestaat uit vijf heren. The Gentlemen onderscheiden zich van andere coverbands door en buitengewoon breed en up-to-date repertoire. De setlist bestaat niet alleen uit beroemde rock, disco of funkknallers, maar uit van alles, van Nederlandse meezingers tot pop-en dancehits van deze tijd.

The Gentlemen, deze nieuwe frisse band bestaat volledig uit ervaren en professionele muzikanten die zijn afgestudeerd aan diverse gerenommeerde Nederlandse conservatoria. De super enthousiaste bandleden en een uitstekende frontman kenmerken zich door een unieke flexibiliteit, zij doen wat de klant wilt. De muzikanten staan strak in pak op het podium, casual gekleed of juist in combinatie van verschillende kledingstijlen. De keuze is aan u, want bij The Gentlemen is vrijwel alles mogelijk. Wilt u eerst een rustige set om op te warmen of wilt u gelijk knallen? Wilt u extra veel livemuziek of wilt u juist wat anders? Het kan allemaal bij The Gentlemen.

Zelfs de muziek kan op aanvraag, The Gentlemen zijn zo flexibel dat zij allerlei soorten muziek kunnen spelen, van Nederlandse meezingers tot en met de dance-hits van dit moment.

The Gentlemen zijn te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

The Gentlemen Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Artiesten en DJS