Project Description

Presentatrice Sylvie Meis

Sylvie Meis, geboren in Breda op 13 april 1978, is een Nederlands presentatrice, actrice en natuurlijk model. Sylvie is gedeeltelijk van Indische afkomst.

Sylvie Meis is deels opgegroeid in het Noord-Belgische Hoogstraten. Nadat zij haar havo opleiding had afgerond in Breda. Begon ze aan een HBO-opleiding, Personeel & Arbeid, deze heeft Sylvie afgerond. Sylvie wilde op haar achttiende fotomodel worden, maar school vond ze altijd belangrijker dus schoof ze haar modellen werk soms op zij. Sylvie ging even later aan het werk als PR- en communicatiemedewerkster en volgde daarnaast enkele logopedielessen.

Sylvie en haar liefde voor het televisie vak werden steeds groter. In 1999 brak Sylvie door als presentatrice bij Fox Kids, hier presenteerde ze onder andere verschillende live-weekenden, De Smith 24 Games samen met Leon Krijgsman en het immens populaire Pokémon Flippo Update, dit deed zij samen met Maiko van Bakel en André van der Toorn.

Sylvie Meis’ definitieve doorbraak kwam pas wat later. Sylvie speelde in Costa! als sexy barvrouw Ice, deze rol hield Sylvie Meis twee seizoenen. Daarnaast speelde ze ook mee in Pista!, dit is een spin-off van de serie Costa!. In het begin van 2002 kreeg Sylvie ook een rol in de populaire Goede Tijden, Slechte Tijden. In 2003 ging Sylvie werken voor de muziekzender MTV. Ze stapte al erg gauw over naar het zusterbedrijf, TMF. Daar presenteerde ze het interactieve programma Babe Trap met Sylvie Meis. In 2004 kreeg Sylvie een nieuw programma, genaamd Modelfacts.

Sylvie werd in 2002 tot ‘tv-babe’ van het jaar uitgeroepen. Een jaar later, 2003, riep het mannenblad FHM Sylvie uit tot Meest Sexy Vrouw. Sylvie eindigte in 2006 op de derde plek van de top 5 ‘Mooiste Spelersvrouwen’ van het WK voetbal.

In 2007, in het zomer en herfstnummer van de Otto stond Meis als model op de cover van deze kledingcatalogus, hiermee volgde Sylvie o.a. de supermodellen Gisele Bündchen, Heidi Klum, Claudia Schiffer en Cindy Crawford op. In februari 2009 werd Sylvie Meis door het blad Jackie uitgeroepen tot best geklede vrouw van Nederland.

Sylvie Meis is te boeken tijdens evenementen bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Sylvie Meis Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatrices