Project Description

Shirma Rouse

Shirma Rouse is een Nederlandse zangeres geboren op Sint Eustatius. Shirma Rouse kwam op haar 19e levensjaar naar Nederland. Voor haar middelbare school woonde ze ook drie jaar op Curaçao.

Shirma werd bekend als achtergrondzangeres, van onder meer Izaline Calister en Anouk. In 2010 bracht ze een cd uit met voornamelijk Soul platen, genaamd Chocolate Coated Dreams. In 2012 kwam hier een tweede cd van uit, hiermee deed zij een theatertournee genaamd Shirma Rouse Sings Aretha.

In 2013 ging het balletje voor Shirma Rouse een beetje rollen. Anouk werd uitgekozen om Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival is Malmö en koos Shirma Rouse als haar achtergrondzangeres. Ondanks dat Shirma Rouse achtergrondzangeres was, viel ze wel degelijk op, de The Eurovision Times verkoos Shirma Rouse als beste achtergrondzangeres van 2013. Datzelfde jaar deed Rouse mee aan The voice of Holland. Tijdens de auditie van Shirma, draaiden alle stoelen om en toen had koos zij voor Trijntje Oosterhuis als begeleidster. Ze strandde in de halve finale, toen ze het op moest nemen tegen Jill Helena.

Shirma Rouse is te boeken als artiest tijdens evenementen bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Shirma Rouse Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Artiesten en DJS