Project Description

Sharon Doorson

Sharon Doorson is in Utrecht geboren. Als zij 6 jaar is wint zij de mini-playbackshow van Henny Huisman en dat is niet de eerste waaraan Sharon meedoet.

Toen Sharon zeventien was, had zij al 10 jaar dans en 2 jaar musical en zangles ervaring. Doordat haar passie zo groot is, besluit zij zich op te geven aan het SBS 6-programma, Popstars the Rivals. Zij deed mee met haar meidengroep, Raffish. Hiermee scoort zij meteen haar eerste nummer 1-hit met de single ‘Plaything’.

Sharon Doorson is actief bij verschillende grote projecten in het binnen- en buitenland. Zo trad zij op als MC Sharon D, naast grote namen waar onder Sunnery James & Ryan Marciano, Chuckie en D-Rashid. Met D-Rashid brengt zij een nieuwe track uit. Sharon besloot vorig jaar mee te doen aan het tweede seizoen van The Voice of Holland! Tijdens de blind auditions draaien alle coaches zich om en kiest Sharon voor Marco Borsato. Tijdens het programma zingt ze duetten met Ben Saunders en Alain Clark. Ook staat ze maar liefst 5 keer als gastartiest bij de concerten van Marco Borsato. Sharon’s avontuur van TVOH stopt vlak voor de finale.

Afgelopen jaar studeerde Sharon af aan het conservatorium en stort zij zich volledig, net als haar grote voorbeelden Jessie J en Beyoncé, op haar solocarrière! Ze tekende onlangs een contract bij muzieklabel Cloud 9 Music. Eind 2012 lanceerde Doorson haar eerste single ‘Fail In Love’, welke direct door alle grote landelijke radiostations werd gedraaid. Het nummer bereikte een 14e positie in de Nederlandse Top 40 en stond maar liefst 15 weken genoteerd. Ook haar tweede single is direct een hit: ‘High On Your Love’ werd net als haar voorganger gebombardeerd tot 538 Dance Smash en bereikte meteen de top 10 in de iTunes Top 100.

Sharon Doorson is te boeken als zangeres tijdens evenementen bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Sharon Doorson Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Artiesten en DJS