Project Description

Sergio Herman

Sergio Herman is een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de nieuwe lichting chef-koks in Europa. Zijn culinaire hoogvliegerij is gebaseerd op vakkennis, gevoeligheid, de mooiste Zeeuwse producten en de laatste keukentechnieken.

De keuken van zijn restaurant Oud Sluis in Sluis is één groot culinair experiment. Dit hoogstaand culinair object brengt Sergio Herman ten voeten uit: spontaan, snel, enthousiast, recht-door-zee en veeleisend voor zichzelf en zijn medewerkers.

Voor restaurants worden de Michelin sterren beschouwd als dé kroon op het harde werk en een belangrijke blijk van waardering en kwaliteit. Oud Sluis heeft in 2010 wederom 3 Michelin Sterren behaald. De officiële betekenis van 3 behaalde sterren is: de keuken is een reis waard.

Sinds kort heeft hij zijn naam en twee zelf opgeleide topkoks verbonden aan Restaurant Pure C, een totaal nieuw concept. Pure C heeft inmiddels ook 1 Michelin Ster behaald.

Sergio is de komende 3 jaar te zien op VTM met ‘De Beste Hobbykok van Vlaanderen’.

Sergio Herman opent op 24 maart 2014 de deuren van zijn nieuwe restaurant in Antwerpen, The Jane.

Sergio Herman is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Sergio Herman Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Sprekers