Project Description

Sandy Kandau

Sandy Kandau is geboren in Rheine op 10 oktober 1970. Sandy Kandau is een Nederlandse zangeres, actrice en illusioniste. De moeder van Sandy was zangeres en haar vader speelde gitaar in de band &Joy.

Sandy Kandau debuteerde in 1986 als zangeres. Met de zanger Frank Ferrari ging ze op tournee door Duitsland. Gedurende het einde van de jaren 80 en het begin van de jaren 90 werden met name in Duitsland drie singles uitgebracht onder de naam Sandy Rachel. In dezelfde tijd speelde ze in Cats als Rumpelteazer.

In 1992 trad ze als achtergrondzangeres op van René Froger. Ook zong ze een duet met hem tijdens zijn concerten in Ahoy in Rotterdam. In 1994 zong en danste ze bij het achtergrondkoor van Candy Dulfer, tijdens haar Sax-A-Go-Go- tournee in onder andere Japan en de Verenigde Staten. In datzelfde jaar bracht ze het album “Nice to meet ya” uit en in Japan de single “Make it real”.

Ze werkte als VJ bij de Nederlandse muziekzender TMF, waar zij onder andere gastpresentaties verzorgde bij “Sylvana’s Soul”. In 1996 ging Kandau verder als solo-zangeres, en stapte uit de “Frogettes”.Ze speelde een rol als Assepoester in de Efteling Sprookjesshow, die een wereld award won.In het jaar 2000 was ze met de compositie “One step closer” één van de deelnemers aan het Nationale Songfestival.

Tussen 2000 en 2002 vertolkte Kandau één van de hoofdrollen tijdens de Dinnershows van Frank Wenting. In het seizoen 2004-2005 acteerde ze in de musical “De Munk Live” van Danny de Munk, en was ze tijdelijk te zien in de TV-Serie Onderweg naar morgen (2004).

Vanaf 2008 treedt Sandy Kandau op met haar “Quick Change” acts, een wat klassieke show genaamd La Voix Magique en het modernere La Voix Changez. Deze shows bevatten tevens illusies, waarmee Sandy zo nu en dan het voorprogramma van Hans Klok verzorgt.

In 2012 speelde ze in de film Sint & Diego: de magische bron van Myra de rol van Elite Piet Esperanza.

Sandy Kandau is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Sandy Kandau Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht artiesten