Project Description

Spreker René Savelberg

René Savelberg werd  op 13 Oktober 1959 in Nijmegen geboren. Na het doorlopen van het Canisius College studeerde hij in Amsterdam, Maastricht en Miami, waar hij zijn Masters Degree in Hotel and Food Service Manegement haalde.

René is een echte bouwer en groeiversneller – na zijn opleiding in de USA heeft hij met zijn team als Algemeen Directeur van McDonald’s Nederland in korte tijd  het aantal restaurants verdubbeld van100 naar 200, met 16.000 medewerkers en 750 miljoen omzet. Hij heeft als ondernemer bedrijven in NL, Spanje en de USA opgestart en met het ‘International Property Investment Network’ (IPIN) in 7 jaar tijd $ 110 miljoen omzet gerealiseerd.

René staat bekend als ‘Business Accelerator’ en als een van de meest vernieuwende managementdenkers van dit moment – een enthousiaste pragmaticus met bewezen ‘track record’ en unieke aanpak waarmee hij bedrijven en organisaties helpt hun eigen groeikracht te ontwikkelen. Onlangs is zijn boek ‘Het geheim van groeikracht’ hierover verschenen waarin hij dieper in gaat op het succesvol ontwikkelen van versnelling en duurzame groeikracht.

René is een enthousiaste spreker en dagvoorzitter die zijn publiek van begin tot eind weet te boeien. In zijn presentaties neemt hij zijn publiek mee op een ontdekkingsreis naar groeikracht  – met praktische wetenswaardigheden, nieuwe inzichten, anekdotes en uiteraard veel persoonlijke interactie. Een spreker die de zaal wakker schudt, een spiegel voorhoudt en aan het denken zet.

René Savelberg is te boeken als spreker bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

€ 3.000 - € 6.000

René Savelberg Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Sprekers