Project Description

Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer is geboren op 21 december 1986 in Tilburg. Yvonne is een Nederlands actrice, zangeres en presentatrice. Als vertolkster van Keet! was zij het gezicht van de Nederlandse kinderzender Telekids (2010-2013)

Coldeweijer werd in 2010 als haar alter ego Keet! het gezicht van het nieuwe Telekids op RTL 8. Tevens kreeg Coldeweijer dat jaar een rol in het derde seizoen van de Vlaamse jeugdserie Amika van Studio 100, waarin ze popster Cindy speelde. Als het gezicht van Telekids bracht Coldeweijer meerdere singles uit bij 8ball Music.

Yvonne Coldeweijer speelde vanaf september 2012 de hoofdrol Glinda in de musical Wicked en nam deze rol over van Chantal Janzen. Vanaf maart 2013 speelde Yvonne de rol van Ariël in de musical The Little Mermaid. Tevens speelde ze in de speelfilm De Club van Sinterklaas & Het Geheim van de Speelgoeddokter (2012), waar ze de vriendin van Jack in vertolkte. Sinds augustus 2013 is Coldeweijer eigenaresse van een modeblog, Life of Yvonne. Op het in 2014 verschenen album ‘Berge Verzet’ van Thomas Berge is ze te horen in een duet; ‘Wat Ik Voel Voor Jou’.

Yvonne Coldeweijer is exclusief te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Yvonne Coldeweijer Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht presentatoren