Project Description

Presentatrice Yvon Jaspers

Yvon José Jaspers is geboren in Boxtel op 20 maart 1973. Yvon Jaspers is een Nederlandse televisiepresentatrice voor de KRO, kinderboekenschrijfster en actrice. Yvon Jaspers heeft vijfmaal de Zilveren Televizier-Ster gewonnen, (2006, 2008, 2009, 2010, 2012).

Yvon Jaspers groeide op in Boxtel, de plek waar zij geboren werd. Na de middelbare school ging zij naar de theaterschool in Eindhoven om daar verschillende mediacursussen te volgen.

Yvon Jaspers verwierf nationale bekendheid toen ze Het Klokhuis presenteerde. Verder werkte zij mee aan Knofje, een kleuter serie van de KRO waain zij de moeder van Knofje speelde. Ook is ze bij de Vlaamse en Nederlandse jeugd bekend door het lichtwetenschappelijk programma Groot Licht, dat zij samen met Johan Terryn presenteerde. Yvon presenteerde ook het programma ZigZag.

Jaspers speelde verder een rol in Rozengeur & Wodka Lime en schreef jarenlang een column in de Viva. Yvon Jaspers is voornamelijk bekend van het populaire programma, Boer zoekt Vrouw. Hiernaast deed zij verschillende programma’s, Wonderen Bestaan, Nederland te Koop, Over mijn Lijk en Liefs Uit. In 2005 was Jaspers de mol in het televisieprogramma Wie is de Mol?. In 2006 werd Yvon Jaspers verkozen tot beste televisievrouw, hiervoor kreeg zij de Zilveren Televizier-Ster uitgereikt. Ondanks dat Yvon deze prijs in ontvangst mocht nemen, had ze de prijs ook graag een jaar eerder gewonnen. In 2007 werd ze wederom genomineerd. In 2008, 2009 en 2010 werd ze ook weer genomineerd en won ze de Zilveren Televizier-Ster voor de tweede, derde en vierde keer. Aan het eind van 2006 deed Jaspers mee aan het BNN-programma Ranking the Stars.

Verder wordt er onder haar naam een serviesgoed Kakelbont en woonaccessoires Natuurlijk Yvon uitgebracht.

Yvon Jaspers is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Yvon Jaspers Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatrices