Project Description

Presentatrice Tess Milne

Tess Milne is geboren in Alkmaar op 2 januari 1988. Tess is een Nederlandse televisiepresentatrice die werkzaam was als VJ bij TMF. Tegenwoordig presenteert zij SBS 6 en Veronica.

Tess Milne is via een stage, bij het castingbureau Creative Connectors, in het televisiewereldje terecht gekomen. Tess was in het najaar van 2009 de presentatrice van de TMF Game Awards. Vanaf 2010 was zij werkzaam als VJ en presenteerde zij progamma’s als Kijk Dit Nou!, TMF Fresh, TMF Dance, en TMF Totally Summer on Tour. Met de laatst genoemde ging Tess Milne de hele zomer vakantieoorden als Chersonissos en Salou af om met de jongeren activiteiten te ondernemen. Tess is sinds januari 2011 werkzaam voor MTV Networks. Hierin heeft zij haar eigen tv-programma, namelijk Money Makers. Hierin gaat zij bijvoorbeeld om half 6 in de ochtend vuilnisman spelen, of een ander beroep uit oefenen. Verder presenteerde Tess ook MTV Was Here. Maar de meeste aandacht verkreeg Tess Milne bij haar programma Love For Sale. Dit gaat over prostitutie in Brazilië. Tess is nu werkzaam bij de tv-zender Veronica, dit maakte zij in juli 2012 bekend. Hiervoor heeft zij onder andere Casanova Bootcamp gepresenteerd.

In 2011 was Tess Milne ook te zien in A’dam – E.V.A. als Suupla.

Tess presenteerde ,in 2012, samen met Gerard Joling het nieuwe SBS6 programma, ‘Sterren Springen’. Tess deed ook mee aan het programma Expeditie Robinson. Tess Milne is op 26 november door FHM uitgeroepen tot ‘Mooiste Vrouw van Nederland’.

In 2013 presenteert ze weer samen met Gerard Joling het SBS6 programma, Sterren Dansen op het IJs. Tess Milne is van alle markten thuis en zo presenteert zij ook het programma InsideGamer samen met Simon Zijlemans.

Tess Milne is te boeken als dagvoorzitter en presentatrice bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

€ 3.000 - € 6.000

Tess Milne Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatrice