Project Description

Presentatrice Stacey Rookhuizen

Stacey Rookhuizen is geboren op 15 maart 1986 in Amsterdam. Stacey Rookhuizen is een Nederlands onderneemster en presentatrice.

Stacey richtte in 2002 het bedrijf Stacey Records op om onbekend talent de mogelijkheid te bieden om een eigen cd uit te brengen. Hiernaast werkte Stacey bij de platenmaatschappij Sony BMG op de afdeling A&R lokaal waar ze bands wierf en begeleidde en hierdoor tips en trucs leerde om toe te passen bij haar eigen label. In 2004 brengt haar bedrijf het album Brittle Hearts uit van Paper Moon gevolgd door het album On Air van Behave in 2005.

In 2006 won Rookhuizen de Bart Award, dit is een prijs van jongerenomroep BNN voor mensen die het onmogelijke mogelijk maken. In datzelfde jaar bracht ze diverse albums uit, waaronder van de band 2nd Place Driver. Rookhuizen is tevens de oprichter van het talentenplatform Dutch Delight. ABN AMRO verkoos Rookhuizen tot ‘Held’ van 2006. Ze is tevens bekend geworden door haar regelmatige optredens als jurylid bij popprijzen, panels en forumdiscussies. Ook staat ze als gastdocent voor de klas bij diverse hogescholen in Nederland waaronder de Rockacademie. In juni 2009 werd Rookhuizen in de Elsevier opgenomen in de lijst van ‘vijftig grootste beloften voor de toekomst’.

Stacey Rookhuizen is momenteel projectmanager op de afdeling Pop bij Muziek Centrum Nederland, en was in 2009, 2010 en 2011 samen met Eric van Tijn, Angela Groothuizen en Gordon jurylid bij X Factor, een talentenjacht van RTL4. In 2012 presenteert Stacey Rookhuizen modeprogramma Project Catwalk voor RTL5.

In december 2011 verscheen een fotoreportage van haar in de Nederlandse uitgave van Playboy. Zij deed de fotoshoot in een studio; haar contouren werden in foto’s gemonteerd die een fotograaf in New York schoot.

In 2012 deed Rookhuizen mee aan verschillende programma’s zoals Strictly Come Dancing en Ranking the Stars en in 2013 is zij samen met Xander de Buisonje, Glennis Grace en Ruud de Wild te zien als jurylid in de SBS6 talentenjacht “The Next Pop Talent”.

Stacey Rookhuizen is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Stacey Rookhuizen Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatrices