Project Description

Presentatrice Renate Verbaan

Renate Gerschtanowitz-Verbaan is geboren in Rotterdam op 27 oktober 1979. Renate Verbaan is een Nederlandse presentatrice, model en voormalig videojockey.

In 2004 hield TMF een auditie voor een nieuwe vj. Verbaan was toentertijd model en had geen ervaring met presenteren. Zij eindigde bij de beste drie. Tijdens de TMF Awards 2004 werd zij door het publiek gekozen tot de beste van de drie. Programma’s die zij op TMF presenteerde zijn onder andere Play en Re-action. Op vrijdag 1 april 2005 presenteerde ze voor het eerst de TMF Awards, samen met Marco Borsato en Ali B. Verbaans laatste optreden bij TMF was de presentatie van de TMF Awards 2006 op vrijdag 13 oktober.

Renate Verbaan stapte in oktober 2006 naar RTL, om één van de gezichten te worden van het reisprogramma RTL Travel’s Hotlist.  Ook is ze een van de presentatoren van een Nederlandstalige versie van Beauty & de Nerd. Begin 2007 presenteert Verbaan het programma Revenge of the Nerds, een spin-off van Beauty & de Nerd waarin de tweeling Arjan en Erik Snippe probeerden “echte mannen” te worden. Vanaf september 2007 presenteerde zij het programma Lost In Tokyo. Sinds september 2007 presenteert de presentatrice het programma Lost in Tokyo. Ook presenteerde ze Daten In Het Donker.

Renate Verbaan was wekelijks te zien als één van de deelneemsters van de zevende editie van de AVRO-serie Wie is de Mol?. Ze eindigde samen met Eva Van Der Gucht als verliezer in de finale.

Verbaan werd op de open dag van Feyenoord op 1 augustus 2007 gepresenteerd als ambassadrice van de stadionclub. Zij kreeg de functie om het stadion te promoten in het seizoen van 2007/2008. Als reactie gaf zij aan: Mijn vader zit hier op de tribune. In zijn ogen zal dit het hoogst haalbare zijn wat zijn dochter in haar leven kan bereiken.

In januari 2011 werd bekend dat Verbaan het nieuwe Net 5-programma Secret Story gaat presenteren. Sinds begin 2012 presenteert Renate Verbaan het nieuwe Net 5-programma Beat the top designer.

Sinds 2012 is ze showbizzdeskundige in Show Vandaag en Show Laat.

Op Witte Donderdag 2013 liep Verbaan mee als verslaggever met de processie van The Passion.

Renate Verbaan is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Renate Verbaan Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatrices