Project Description

Presentatrice Nicolette Kluijver

Nicolette Rianne Kluijver is geboren in Hilversum op 29 september 1984. Nicolette is een Nederlands presentatrice en voormalig model.

Nicolette Kluijver begon op haar zestiende al met presenteren. Zo presenteerde zij de lokale omroep van Almere, de plaats waar Nicolette Kluijver toen woonde. Doordat zij de lokale omroep van Almere presenteerde, werd zij ontdekt door een groot modellenbureau. Hiervoor reisde Nicolette Kluijver de hele wereld af voor fotoshoots.

Nicolette ging in 2006 het BNN programma, ‘Spuiten en Slikken’ presenteren, gevolgd door ‘Weg met BNN’, ‘Crazy 88’ en ‘Try before you die’.

In 2008 werd Nicolette Kluijver genomineerd voor de Gouden Televisier-Ring in de categorie Televisier Talent Award. Het jaar daarop eindigde ze als negende in de categorie Zilveren Televisier-ster vrouw.

Nicolette heeft in de maand april van 2010, in het mannenblad Playboy gestaan. Het mannenblad Playboy heeft toegegeven dat het geen succesvolle samenwerking was. Zo zijn er bijvoorbeeld 25.0o00 minder exemplaren gedrukt dan toen de keer dat de 60-jarige Patricia Paay in het mannenblad verscheen. Nicolette Kluijver heeft een deel van het opgebrachte geld gedoneerd aan de slachtoffers van de aardbevind in Haïti.

Vanaf 20 april presenteert Nicolette Kluijver samen met Jan Kooijman een nieuw programma, namelijk ‘Ik ben een Ster, Haal me hier uit!’

Nicolette Kluijver is te boeken als presentatrice bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

€ 3.000 - € 6.000

Nicolette Kluijver Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatrices