Project Description

Natasja Froger

Natasja Johanna Froger-Kunst is geboren in Brielle op 14 juni 1965. Natasja Froger is een Nederlandse televisiepresentatrice en sinds 31 december 1991 echtgenote van zanger René Froger.

Natasja groeide op in Brielle als zeemansdochter. Op haar vijftiende verhuisde ze naar Giethoorn. Na de mavo volgde zij een opleiding tot medisch secretaresse. Daarna heeft Natasja jarenlang als stewardess en purser gewerkt bij KLM Cityhopper.

Sinds 2006 is Natasja actief bij de televisie. Haar televisieloopbaan begon met het TROS-programma Schoondochter gezocht. Dit werd gevolgd door het SBS 6-programma Hart in Aktie, als opvolger van Wendy van Dijk. Op 6 februari 2008 mocht Natasja de analyse verzorgen van de voetbalwedstrijd tussen Nederland en Kroatië. Op 26 april 2008 presenteerde zij bij SBS 6 de show Kinderen Zingen Met Sterren. De serie was een idee van de SponsorBingo Loterij. En van oktober 2008 tot december 2008 was het gezin Froger te zien in het programma De Frogers: Effe Geen Cent Te Makken.

Begin 2009 ontstond enige commotie rond Natasja Froger. Ze was te zien in een reclamespot voor een energiemaatschappij. Haar uitspraken bleken zeer discutabel. In het najaar was ze wederom op de televisie met het RTL-programma De Frogers: Helemaal Heppie.

Sinds 2010 is Natasja samen met John Williams te zien als vaste presentator van het RTL4-programma Bonje Met De Buren. Sinds mei 2011 presenteert ze tevens Welcome Home.

Natasja Froger te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Natasja Froger Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht presentatoren