Project Description

Presentatrice Kim-Lian van der Meij

Kim-Lian van der Meij is geboren in Beverwijk op 1 oktober 1980. Kim-Lian van der Meij is een Nederlandse zangeres, actrice, televisiepresentatrice, stemactrice, musicalster en danseres.

In haar jeugd won Kim-Lian van der Meij diverse plaatselijke danswedstrijden en deed regelmatig mee aan plaatselijke playbackshows. Op haar zesde en elfde deed ze mee aan de Mini-playbackshow van Henny Huisman.

Kim-Lian was vanaf haar zestiende te zien op tv doordat zij in 1998 werd verkozen tot Miss Fitness. Kim-Lian was te zien in tv-series als Kees & Co, Goede Tijden, Slechte Tijden, Bonbini Beach en Costa, ook presenteerde Kim-Lian van der Meij Puzzeltijd bij CalTV.

Het was een geruime tijd stil rondom Kim-Lian van der Meij, maar daar kwam verandering in nadat zij het nieuwe programma op kinderzender Jetix mocht presenteren. De Kids Top 20. Voor dit programma kreeg Kim-Lian de Gouden Stuiver. In 2006 presenteerde Van der Meij Nationale Kids TV.

Kim-Lian van der Meij presenteerde op 8 december 2007 samen met Sipke Jan Bousema de internationale finale, van het vijfde Junior Eurovisiesongfestival 2007 in Rotterdam. Evenlater presenteerde zij het 10e Junior Eurovisiesongfestival, dit deed ze dit keer samen met Ewout Genemans.

Kim-Lian was vanaf 2009 te zien in de soapserie ONM en in Hider in the House. In 2011 was zij gastpanellid in de jury van Op zoek naar Zorro. In 2011 was Kim-Lian één van de deelnemers aan het eerste seizoen van Fort Boyard. Verder heeft ze in 2011 samen met Jan Kooijman een coachteam in Sunday Night Fever.

Kim-Lian van der Meij is vanaf 2014 werkzaam bij SBS6.

Kim-Lian van der Meij is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Kim-Lian Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatrices