Project Description

Presentatrice Gallyon van Vessem

Gallyon van Vessem is geboren op 25 november 1968 in Haarlem. Gallyon van Vessem is een Nederlands televisiepresentatrice.

In 1991 begon Gallyon van Vessem bij de TROS als omroepster. Dit deed zij samen met Ellen Brusse. Voor deze omroep presenteerde Gallyon later ook onder meer kinderprogramma’s. In augustus 1995 maakte zij de overstap naar de nieuwe omroep SBS6. Hier vormde zij samen met Milika Peterzon het presentatieduo van het nieuwsprogramma Hart van Nederland. In augustis 1997 stopte ze met haar presentatiewerk en richtte ze een eigen kliniek voor cosmetische chirurgie op.

In 2004 keerde Gallyon terug op de televisie en werd toen het gezicht van Actienieuws op SBS6. Actienieuws werd in augustus vervangen door de vroege editie van Hart van Nederland. Gallyon ging dit programma samen met Evelien de Bruijn en Marlayne Sahapula presenteren. Gallyon was af en toe te zien als invaller tijdens de late editie. Vanaf 2007 werd het allemaal anders, vanaf 2007 mocht Gallyon van Vessem beide edities presenteren. Sinds augustus 2012 presenteert zij weer voornamelijk de vroege editie en de late editie in het weekend. Vanaf augustus 2006 tot en met september 2012 was Gallyon ook nog eens één van de gezichten in de late editie van Shownieuws.

Gallyon van Vessem is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Gallyon van Vessem Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatrices