Project Description

Frederique van der Wal

Frederique van der Wal is in Den Haag geboren op 30 augustus 1967. Frederique van der Wal is een Nederlands fotomodel, presentatrice en actrice.

Frederique is vooral bekend geworden door haar werk voor bladen zoals Vogue en Cosmopolitan en natuurlijk voor de lingeriecatalogus Victoria’s Secret. Foto’s van haar verschenen op honderden tijdschriftomslagen. Ook was zij betrokken bij campagnes van onder andere Revlon, Guess en MCI.

Op 22 mei 2008 ontving zij tijdens de presentatie van de Dutch Model Awards in Amsterdam voor haar internationale modellencarrière de Lifetime Achievement Award.

Frederique Van der Wal speelde mee in verscheidene films, onder andere Wild Wild West met Will Smith en The Million Dollar Hotel met Mel Gibson, Milla Jovovich en Amanda Plummer. Ook speelde zij een rol in de film Celebrity van Woody Allen, samen met Charlize Theron. Voor het Amerikaanse Discovery Network produceerde en presenteerde zij diverse televisieprogramma’s, onder andere The Invisible Journey With Frederique op Travel Channel (over hoe bloemen hun weg vinden van de kweker naar de klant) en Covershot op TLC.

Van der Wal was in 2003 The Mole in de Amerikaanse versie (derde seizoen) van Wie is de Mol?

Frederique van der Wal te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Frederique van der Wal Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht presentatoren