Project Description

Presentatrice Fiona Hering

Fiona Karen Hering is geboren in Rotterdam op 9 september 1965. Fiona Hering is een Nederlandse verslaggeefster, auteur en presentatrice van televisieprogramma’s.

Fiona deed eerst de HAVO aan het Calandlyceum in Rotterdam. Na dat zij haar havo diploma had behaald, ging zij verder studeren aan de studie Academie voor Journalistiek en Voorlichting in Tilburg. Hier begon ze als stagiaire bij De Telegraaf, hier kreeg zij al snel de vaste positie van modejournalist. Deze functie vervulde zij veertien jaar lang. Na haar avontuur bij De Telegraaf als modejournalist, koos Fiona Hering er voor om te verhuizen naar de Weekendbijlage van De Telegraaf en om als verslaggever en columniste hier aan te werken. Na 21 jaar verliet Fiona Hering in 2009 De Telegraaf, om aan de slag te gaan als Fashion Features Editor At Large, voor het tijdschrift Glamour. Daarnaast schrijft Fiona Hering iedere dinsdag een modecolumn in de stijl-bijlage van Het Parool.

Hering is vanaf het prille begin in 2001 te zien als vaste lifestyle-deskundige bij het televisieprogramma RTL Boulevard. In 2005 presenteerde zij de Nederlandse versie van Herken de Homo, die werd uitgezonden op RTL 5. Fiona was één van de tien dames in de eerste editie van Ranking the Stars,

In 2009 was Hering te zien als panellid in Wie is mijn ex? en vast gezicht in het Net 5 programma De tafel van 5,

Fiona Hering is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Fiona Hering Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatrices