Project Description

Presentatrice Chantal Janzen

Chantal Janzen, geboren in Tegelen op 15 februari 1979, is een Nederlandse actrice, presentatrice en musicalster waar ze onder meer te zien was in Saturday Night Fever, Beauty and the Beast, Tarzan, Hij Gelooft in Mij en 42nd Street. Sinds 2005 presenteert Chantal Janzen ook televisieprogramma’s. Chantal speelt ook in films, ze is namelijk te zien in de films Alles is Liefde, Het Geheim, Duece Bigalow II en De Dominee.

Chantal Janzen studeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Op deze school kreeg zij les in klassieke dans, moderne dans, jazzdans, acteren, spel en zang, tap en musicalrepertoire. Janzen heeft in erg grote musicals gespeeld, zoals Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijn heer?, Saturday Night Fever, Beauty and the Beast, Tarzan enzovoort.

Chantal Janzen heeft ook haar gastrollen op de tv gespeeld, namelijk in Baantjer, Intensive Care, Kinderen Geen Bezwaar enzovoort. Chantal Janzen heeft ook Idols samen met Martijn Krabbé gepresenteerd en de Staatsloterij Live presenteerde ze samen met Carlo Boszhard.

Chantal Janzen zingt ook, zo bracht zij in 2002 een single-cd uit.

In 2002 kreeg Chantal de John Kraaijkamp Musical Award voor Aanstormend Talent voor haar hoofdrol in Saturday Night Fever en de Soetelieve Beurs voor Aanstormend Musical Talent. Chantal ontving ook een Musical Award in 2005 voor Best Vrouwelijke Bijrol in Crazy for You.

In verband met haar zwangerschap legde ze de rol van Jane, in de musical Tarzan, van september 2008 tot april 2009 neer. In 2011 beëindigde Chantal Janzen haar contract bij de AVRO en tekende ze bij RTL 4: “Als ik voor de vierde keer de grote gala’s (zoals de Televizierring) zou presenteren, loop je het risico dat het een trucje wordt. Ik ben benieuwd wat er nog meer te doen is.” Aldus Chantal Janzen.

Chantal Janzen is nu te zien in de musical Hij Gelooft In Mij.

Chantal Janzen is te boeken als presentatrice bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

€ 6.000 en meer

Chantal Janzen Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatoren